torsdag..

jobbat idag och jag kanske är konstig men saknar mitt gamla liv, men det beror nog på lite annat också.. men kan aldrig klaga på mina arbetskamrater och chefer!.. ni är så bra. jobba imorrn med och det tar inte ens emot, sjukt! ser framemot idolkvällen med oskar och tacosen med..

tack för kväll nicklas!
det ända jag behöver säga nu är att jag haft en underbar massage och en jätte trevlig middag med god mat och gott vin...

och att JAG SKA PÅ DAMIEN RICE 24 MARS!! :D
jag älskar detta..


nu ska jag upp om 5 timmar.. sovgott världen!

velande som aldrig förr!

nu ligger jag här på min madrass igen med en hund som trängs och en katt som bara ska kela.. men mysigt är det!..

igår fick jag världens godaste filéknyten som vanligt när jag hänger med oskar.. det va så trevligt så, kanon kväll! tack...
idag har det blivit lite plugg, väldigt lite iofs sen blev jag rastlös och köpte mc donalds till oskar och mej, hehe! jag börjar känna mej sjukt pressad. tokplugga måndag och tisdag nästa vecka för resten av denna vecka ska ju jobbas.. suck! men alltid trevligt att träffa mina gamla arbetskamrater..dom är ju så söta. så imorrn ska vi upp i ottan.. kl 5 börjar jag kladda runt i min majonäs... som gamla goa tider!
varit mycket velade i motala på två dagar.. först skulle jag åka till stockholm och syrran, sen lkpg och partaja och sen vill jag juh egentligen till nyköping i helgen också ;) men jag blev kvar här, jobbandes.. suck!
och velat gör jag också om helgen, är juh medbjuden på jobbets julbord som min kära vän oskars respektive :) och alla tjatar om att jag ska med och det skulle verkligen vara så grymt kul, dom festerna brukar juh alltid.. typ.. spåra ut :) men så ska juh båda annorna nere i kalmar ha fest som jag vill gå på.. aahhh! och så kan jag inte bestämma mej om jag ska åka tillbaka till kalmar, om jag inte ska på julbordet, på fredag och eller lördag. jag blir toookig!

varit nere på mitt gamla lags fotbollsträning.. tragiskt. jag saknar mitt boren!

vinst
vinst i kristbergscupen - dec 04


ganska gulligt sätt att leta upp mitt nummer på måste jag säga! :)

jag måste plugga! aaahhh!

...och jag saknar dig!
...och jag saknar min bästa vän, sofia!

och så måste jag sova nu för jag ska upp snart.. jag som är van att sova till 12 numera.

puss världen!

aj..

nu ligger jag på min kära madrass med min kära vovve, wilma, jämter mej! imorrn ska det hälsas på på mitt kära gamla jobb, pluggas och laga filéknyten med oskar.. ska bli nice, iaf det förstnämnda och sistnämnda..

det värker i min käke..



godnatt världen!


jag saknar dig, muppi!

jag skäms..

det är pinsamt att visa sig ute.. ser verkligen ut att ha blivit misshandlad eller nåt. åhh, blir galen. skönt att sitta på ett tåg helt isolerat.. eller inte!..

inte speciellt sugen på detta men... motala here i come!
tack för att du hämtar mej oskar!

spiik-innebandyn -06

oj oj oj vilken helg.. mörbultad kropp, sönder skrapade knän, stor bula i huvudet och en trasig haka. inte konstigt att jag mår sådär idag, men det var det värt för grymt vad kul det har varit!

innebandy gick ju sådär.. vann en match och förlora två men det var verkligen jätte skoj. många roliga incidenter under kvällen, t.ex. när man blir kidnappad och vissa negros hellre rödvin över hela mej.. hehe. grym kväll. lördagen började självklart lite seg men en anna som mår så sjukt dåligt. men kom igång gjorde vi. festa lite här gick sen till sittningen. kanon skoj där och vann två öl.. emil du är sämst på att häva öl:) sen bar det av till mej igen på mellanfest.. där sprang vi lite som man ville mellan festerna.. och sen bar det av till teknikum och hängde med lite folk från några andra städer, kommer dock inte ihåg vilka. där sjöngs det och tjoade, och där va det nån som ville att jag skulle vara bi eller homosexuell.. hehe, inte alla dar man blir uppraggad av en brud :). när vi skulle gå därifrån så fick josse och jag för oss att dansa eller något på valrossen som står upp ur baken och det gick inge bra.. ramla ner och tog fallet med hakan, sjukt ont.. kunde knappt gapa och folk tjata om akuten och allt. men ni som känner mej vet vad jag gjorde istället. jag skulle gå och ha kul på kåren.. och det hade jag efter några shot för att bli av med smärtan! idag är det inte lika kul dock, ser ut som stryck i ansiktet.. faan! och det räckte inte med det utan sen ska man ramla in i väggen på kåren med huvudet först. jag är så klantig!
 
tack för helgen alla som förgyllde den.. haft så grymt kul!

imorrn bär det av till motala.. där kan jag väl visa mej och min fula äckliga haka!... plugga ska jag göra och träffa familjen, ska bli skönt!

141019-7

141019-5

vickan och jag.. pippi

snygga och världens bästa pippis! evil pippi, you´re the best!

då var det dags..

nu har man varit och käkat lunch på athena, får lite oskarkänsla när jag är där, undra varför ;) men lika trevligt var det med sofia och anna. sen bar det av till systemet, oj.. vad alkohol, hehe. kommer bli en hård helg men det är så det ska vara.. hehe.

om en timme drar vi igång och flätar hår och dra på oss knästumpor, kjol och pippitröjorna, lär anna svepa öl och spelar skiter ur alla på innebandyplan, eller inte :D .. längtat efter detta.. wiii. så om ni vill mej nåt vettigt är det nog bäst att ringa efter helgen ;)..

ses kanske i motala på måndag eller så gör vi inte..
ta hand om er ute i den vida världen!

vilken underbar dag!

började med iofs att jag försov mej så jag fick ta ett senare tåg men det va juh ingen fara! inte alla dagar man ska till mönsterås och rida liksom.. :) men gud vad kul det var, haha! och duktig va jag, haha.. galopperade och allt. livrädd när anna och malin sa "nu ska vi galoppera" men jag är ju aldrig svår övertalade liksom, och glad är jag för det. fortare och fortare gick det och mer underbart var det. tölta va skoj också men svårt att hålla hästen så den inte börja trava men några ggr lyckades jag allt få tilllbaka pollen i tölt, stort :) åhh, jag ska bo på en bondgård och ha häst när jag blir stor :D och alla söta hundar, shit vad jag älskar hunder, sprang där jämter oss när vi red.. och skulle bara gosa och leka sen. underbart.. saknar min wilma sjukt mycket! så fin gård också. tack för idag anna, jag kommer tillbaka snart :)
sen blev det puben med alla pippis... lite laddning för helgen och mys!

åhh vad helgen kommer bli skoj.. imorrn börjar vi vid fyra.. spelar innebandy mellan 18-22 sen är det dans på kåren. lördagen startar kl 12 med frukost hos mej, sen caps klockan ett.. sen är det fart på´t.. lekar, kalmar häfv, sittning och kårkväll följer där efter.. åhh vad jag tycker om det här. och allt kommer utföras i våra snygg pippi outfits med flätor rätt ut! haha... detta kommer bli en minnesvärd helg. me like!

imorrn ska jag med sofia och hennes mamma till nåt glasbruk, hehe, fråga mej inte vilket för jag har inte en aning. ska mest bara hänga med dom!. skönt att ha dig här igen sofia.

nu ska det laddas... tjohooo!

häst

sött va ;) jag är så sjukt snygg i ridhjälm.. haha!

motala eller ej?

ska jag åka till motala och lkpg på söndag när det är mycket billigare, träffa lite folk och plugga. jag pluggar juh så mycket bättre hemma så det är det nog värt. gå ut i lkpg på lördagen sen, träffa jutte och alla. men jag vill juh hellre gå ut där på kravallen den 9:e, och då kan jag inte åka hem nu, det blir för mycket åkande och för dyrt eftersom jag ska hem till motala över jul två veckor senare. ahh, blir tokig! men skulle vara skönt att åka hem och träffa familjen och mina vänner och att gosa med wilma. ahh, jag är splittrad!

lev livet gott folk!

är tiden rätt?

..i saw an angel.
of that i'm sure...


..men det spelar ingen roll....

onsdag.

usch, vad jag sover länge om dagarna.. iofs sovit skit inatt men ändå! bion igår var ju kul... precis som jag misstänkte, lite överdriven ibland! trevligt annars...
idag ska jag vänta på att tobbe ska träna klart så vi kan sätta oss i bibblan och plugga lite och sen kanske se nån film eller nåt. sen ska jag hem och vänta på sofia som kommer vid elva.. wiii!
imorrn bär det av till mönsterås.. hur ska detta gå! sist jag red gick det ju inte överförväntan direkt, hehe!

sen är det fest hela helgen, ska bli gött och så sjukt kul. längesen jag hängde med alla pippis!..


jag ska åka på damien rice konsert förresten, så det så!...

tisdagkväll..

det blev wallander-jokern. sådär va tobbie.. tack för colan och alla popcorn som gjorde mej illamående. :) får nog skylla mej själv iofs :) jag kan juh inte hålla mej borta från saltet.. hehe!

nu blir det bio, för din skull :p... blir bjuden och allt.. söta människor det finns!

på torsdag ska jag rida ute i mönsterås, ska bli spännande.. sjukt kul.. anna, du kommer skratta ihjäl dig.. skönt att komma ut lite också.. sen vankas det ju spiik-innebandy!.. yeeah!
drömde inatt att tån inte gjorde ont och att jag kunde spela.. kan ju alltid hoppas :) för spela lär jag väl göra ändå, hehe!...

lkpg och kravall den 9:e? ja, varför inte liksom... vore gött!

snart vankas det födelsedagsfest för lilla mig också.. här planeras det förfullt och mycket folk från motala, växjö och södertälje kommer! det kommer bli så braa! bartömning samtidigt också och vi vet hur det gick sist, eller hur stefan och jenny. det va kul ;)

förövrigt kan ju telias support skjuta sig i huvudet.. jävla muppar, ska det va så svårt? nej, nu måste jag dra mej och titta på borat.. hejsvejs!

tisdag och regn..

..och som vanligt en dag som alla andra.. givande liv, NOT! jag vill gå promenad, och har en sådan inplanerad med jonas men fan att det ska regna.
ska till tobbe sen och se the guardian iaf, ska allt bli trevligt.

gårkvällen var faktiskt givande.. nu får vi se......

nicklas, nu förtjänar du att nämnas..  :) TACK!

förövrigt är jag kär i damien rice.. fruktansvärt fina låtar och texter.. jag smälter!
haha

haha, nollningen var allt underbar! ;) miss you babe!.... längtar tillbaka så sjukt mycket, två händelserika, underbara veckor, helt klart!!...

vardag igen i kalmar!

skön helg har det varit, iaf kvällarna.. fredagen spenderades hos anna och framför idol.. tack för att du finns anna. hur trevligt som helst! lördagskvällen var kanon, skönt att hänga lite på tegelviken, det va ett tag sen. tack för festen petra, den va lika grym som dej. grattis igen! det blev mycket twister med konstiga ställningar, tårta, jätte bullar, vin, skratt, kortspel, mer vin och ännu mera vin.. sjukt nytt trevligt folk med.. ;) välbehövlig rolig fest!.. kåren va skoj med, som alltid annars ... tjafs och skit men det vägdes upp av att andra saker blev bättre, tack för den bästa dansen på så jukt länge, TACK!
men det bästa under kvällen var allt.. "åhh, vilka snygga underben du har"... ovanlig komplimang .. "alltså du kan inte vara kalmarit för vi tittar alltid nerifrån och upp" ..tack för stödet, peter :) skratta så jag tjöt.. inte alltid lika roligt att få komplimanger :D

annars har veckan spenderats i ovanligt, ohälsosamt mycket tänkande.. inte bra att gå hemma.. men idag känns allt bättre.. aldrig mer en sån vecka! men det beror nog på hur mycket jag saknar min bästa vän också.

idag har det blivit lite plugg och häng med tobbe.. he´s the best.. tack för daimen, den var välbehövlig till en luspank liten tjej som mej.. :) imorrn blir det mer plugg och häng med tobbe.. och sen är det onsdag.. och då kommer fia, yyyeeeess!

sen i helgen är det festligheter på g, hela helgen.. spiik-innebandy.. jag som inte ens kan spela nykter, hur ska detta gå onykter.. jo, skit men grymt kul. jag litar på att alkoholen tar bort smärtan i min tå.. för den är förstörd, den tar vi tag i efter helgen! dumt jag vet men sån är jag.


nu måste jag ta reda på vad jag vill med det mesta..


du gör bort dig nu, bara så du vet!

förövrigt så är namnet tillägnat världens bästa sofia :) SHIIIBBY!


puss och hej!

Petra och jag.. party!