nollningen, wii!

nollningen är i full gång och jag är jävligt nöjd. 3 st underbara och duktiga faddrar har jag fått och en helt gäng med stört sköna nollor som går in för vårat uppdrag stenhårt. så skoj. igår var det gardenparty och jag lyckades med bedriften att få köpstopp, I PRINCIP NYKTER! den är jag jävligt stolt över alltså. vissa borde ju ja.. men det roligaste är att jag får köpstopp för jag höll i en flaska som tydligen inte skulle vara på området, vilket jag har enligt tillsägelser gått och fått och bett alla nollor att inte slänga på baken utan i sopsäckarna, vilket resultrera i att jag tog några flaskor som låg och skulle slänga dom. jävligt komiskt! men den bedriften är jag jävligt nöjd över. mycke som släppte igår och det kom över mej fort och hårt, men det gick över sen och kul hade vi, som attans. eller nej, just det jag var ju för full. haha! helt sjukt.. får nog bli det bästa skämtet nånsin. annars så gör man dumma saker på fyllan och det hör väl till! många som fick i sig mycke igår. själv blev jag onykter väldigt sent vilket var bra det. måste bara säga tack till alla som är så snälla hela tiden. TACK!
idag är det klass och kårkväll. ska bli spännande.

har varit väldigt nervös och haft ont i magen hela veckan inför att stå öga mot öga mot en viss person. och det var ju precis som jag trodde. sjukt! jobbigt att jag kände så som jag gjorde igår när jag var lite nere ett tag.. den famnen kände jag mej så trygg i en gång! och jag saknar den känslan.. och jag saknar det!

aaaaahhhhhh, faaan också! jag är fast i detta.. mår ju skit liksom..

tydligen blir det hyrbil i helgen igen.. åker hem kl 7 på lördagmorgon sen match tolv, sen tillbaka igen till singstarkvällen, missar poängjakten men det är väl okej med tanke på att man behövs hemma. boren kommer ju bli ruinerade på mej och frida. men matchen är viktig.. samma poäng som kimstad som ligger över strecket precis.. vinst är ett måste mot dom på lördag. jag är taggad till tusen!

your my world!

ciao..

and the mess you left behind..- oh laura

It's too late to be smart now
I'm all out of clever things to say
You're gone and I'm alone now
I never ment for things to end this way

But it seems you can't help it
you keep on flirting 'til I can't see straight
It aint fair, but I guess you've gotta roll where the punch is

It's true, I can't get you off my mind
It's you, and the mess you left behind

Knocked down, and I'm on the rose now
I never knew that love could hurt this bad
My friends say, "You're better off now"
But better off is to little, to sad

But it seems, you can't help it
you keep on going 'til it's just too late to
back down, but I guess you gotta roll where the punch is

It's true, I can't get you off my mind
It's you, and the mess you left behind
It's sad, I keep waiting by the phone
It's me, left here all alone
I'm left here all alone

It's too late to be smart now
I'm all out of clever things to say
It aint fair, but I guess you've gotta roll where the punch is

It's true, I can't get you off my mind
It's you, and the mess you left behind

It's sad, I keep waiting by the fond
It's me, left here all alone
I'm left here all alone



såå sant såå sant!
don´t know what to do.. don´t know what to say.. don´t know if I dare..


jag är jätte mörk i håret och jag ser framemot nästa vecka.
kvällen är äntligen här, me liike!
ciao..


tyskland och flum..

har precis vaknat och är flum och pigg medans en trött jessica surar för att jag hoppar i hennes säng :) haha! igår blev det inte mycke sömn.. inte dan innan heller för den delen. anna, jessica och jag drog till tyskland två igår natt.. hemma igen vid 8.. hur kul som helst. vi tre snurriga brudar snurrar runt på vägarna ner till puttgarden.. haha! komiska var att vi inte kunde sova nåt heller.. inte ens när vi kom hem.. det var en underhållande roadtripp! men hade varit roligare om anna faktiskt satt sig vid väggkanten med armarna i kors och tjurat "jag får inte äta tonfisk i bilen så jag sitter här istället".. skämt som höll i sig hela vägen av olika anledningar hos 3 fruktansvärt övertrötta tjejer. haha, intern skämt är skoj. men nu är förådet fullt av livets läckerheter, inte fel.

förra helgen blev det ju karlstad, underbar stad men underbara invånare. me liike! jag ville verkligen inte hem.. suck! varför är det 50 mil dit?

idag blir det nollefix och tjejkväll. ska till mönsterås och hämta annas bil så jag kan ta mej hem till motala i helgen. blir match på lördag, derby mot gullan. ska bli kul! alltid varit hatmatch mot mjölby och jag är taggad som fan, bara jag mår bättre än förra match,svimfärdig och kramper i magen men en bra match gjorde vi för det. så imorrn åker jag hemåt i pärlan och boren står för kalaset vilket är inte helt fel, haha! sen blir det nog mest mys och att ta det lugnt. har ju två veckors nollning att se framemot, eller så blir det födelsedagsfest på lördag och det kan bli galet!

confused is the word!

jag vill ut och springa.. så det ska jag nog göra. måste plugga med. blajs!


ciao

take me out of this shit..

jag ligger här bakis på min madrass hos mamma och pappa och har lite små ångest, ovanligt för att vara mej men vet ju varför. kanon skoj ute igår. knöt en ny bekantskap, det gillar jag! liseberg i måndags var ju väldigt skoj, mycket fnitter och flum. fast i karusellen under ett skyfall och fast i kålorado pga tekniskt fel. skoj att nåt oväntat händer, hehe! så gött att åka iväg på en sista grej med mina tjejer. igår blev det utfykt igen, till söderköping och klämma i sig världens största glass sen till nkpg och hänga lite :)

i helgen blir det karlstad, ska bli helt underbart! i need that.. match imorrn också, nervöst igen känner jag.


jag hatar att älska dig.


gud vilket onödigt inlägg.. ciao!

minne för livet!

jag har många härliga fotbollsminnen att se tillbaka på med detta slår allt med hästlängder! vi ligger sist i serien och har förlorat de senaste matcherna med tvåsiffriga resultat.
vi hade höstsäsongens premiär i lördags. alla var så grymt sugna och vi trodde faktiskt på oss själva. vi mötte saltängen, serieledare och obesegrade denna säsong. vi går ut och gör en så jävla bra första halvlek och det är så grymt kul att spela, vi leder med 2-1 i halvtid och vi vet att vi kan. alla är på kanon humör och peppar varandra mer än nånsin. andra halvlek har vi inte mycket i chanser men vi står emot och lyckas få in ett mål efter en kvart. saltängen pressar mer och mer och jag är helt slut, alla är helt slut men vi vinner på viljan. dom får in 3-2 med fem minuter kvar och dom pressar ännu mer. jag är så jäkla nervös men vi vinner tillslut. vilka glädjescener från alla.. alla hoppar på varandra och sjunger och skriker. saltängen är tjurigare än nånsin.. allt gick så jävla bra och jag fattar inte hur jag lyckades ta vissa bollar men det gick. drog på mej mitt första gula kort också, hehe. blev matchens lirare och verkligen alla var framme och gratta, till och med saltängen. så länge sen jag sett så många så glada och det höll i sig ända fram till nattens väldigt sena timmar. på festen var det mest bara prat om matchen och vi sjöng och tjoade. vilken känslor denna dag innehöll.. var ju inte sämre att man fick avsluta kvällen med bad i 40 gradigt vatten utomhus..

jag blev rikigt generad när jag läste tidningen igår också.. shit. tack roger!
denna dag är helt oförglömlig. tack alla tjejer.. nu kör vi på fredag igen...

stanna..

kan nån stanna tiden så det aldrig blir söndag? snäällaa!

kommer ej på nån..

jag saknar stockholms skärgård och myspys med jessie och sofia.. fick ju ett impulsryck och åkte dit söndag till tisdag.. helt sjukt jävla underbart. träffa syrran och en trevlig bilfärd dit och hem .. sen spelade vi ju cup i lördags.. och vad vi vann.. överlägset genom hela turneringen, riktigt skoj hade vi också! men fy vilken träningsvärk. 5 matcher på en dag är inte min kropp van vid. ute i onsdags, skoj va det.. efterfesten var nog det bästa.

snart bär det ju av till kalmar också. delade känslor av många anledningar.. men fan vad jag saknar det. men när jag åker ner dit kommer jag sakna nåt annat som finns längre upp i landet.

annars är det mycket, snurrigt och förvirrade.. but that´s life!

liseberg på måndag med brudarna.. ska bli niiice! match imorrn med, och jag är fan nervös, skumt? kalmar på tisdag, tillbaks på fredag och spela match sen tillbaka till kalmar på lördag.

nu ska jag ut och springa i leran.. mys ikväll! fest imorrn.. som vanligt..

tjooo!

illa!

jag har ofta sagt att jag vill lära känna människor som jag vill utan att lyssna på all skit som sägs om dom, vilket jag gjort. jag har alltid tyckt att människor ska få en andra chans, vilket jag gett människor. jag har gjort vad jag vill i lägen där jag tycker olika än vad folk tycker. men när det går för långt och folk leker med att jag har den inställningen så förändras den med. jag tror fortfarande på detta tills personen bevisat motsatsen, vilket vissa har. folk runt omkring en bryr sig och vill bara ens bästa så ibland måste man lyssna på dom. i vissa fall har dom väldigt rätt.. tyvärr! jag får stå mitt kast för ibland går man på en nit och ibland inte.. det är väl livets gång antar jag.

snälla! sluta ge mej skit..

BLAJS!

Blajs: används i sammanhäng när personen som man tilltalar är i sinnestillstånet.. blajs!

Tobias Larsson, det är nästan så man skäms att du inte visste det.. jag blir såå trött...

sista dagen..

jobbade sista dagen idag och det fick avslutas med vattenkrig med mina två sötaste som reslutera i trasig slang (sputar då vatten överallt) och trasiga handtag till kranen så det inte går att stänga av. skoj var det.. haha, idag har det varit flum. roligt.. glad är jag också, och jag vet varför.. jag bara ler :)

jag vill till strand på söndag för jag saknar alla såå mycket. helt sjukt.. men jag har egentligen inte råd. jävla piss pengar!

nu ska jag iväg och mysa.. wiii!

förresten, jag känner en tönt som heter tobias larsson. jag ska aldrig mer ringa honom!

fotbolls imorrn hela dagen, ibland är allt för underbart!
heeejdååå!

tråkigt? jaaa...

igår hade jag det jätte mysigt, me liike! :) imorrn är min sista dag på mixum, veckan har varit upp och ner, vissa människor kan ju inte bete sig men vissa räddar mej på det där bygget. på lördag ska vi spela fotbollsturnering, ett gäng från gamla goa tiden, ska bli såå grymt kul. sen är det självklart fest på kvällen. skulle ju kunna åka på augustibuller och kolla på vissa gratis men det hinner jag nog inte pga fotbollen, även fast det hade varit grymt mysigt.. vill till strand på söndag men jag har inte råd att åka tåg och ingen vill ju följa med mej från denna håla så ingen bil där inte. kanske tar mej upp till stockholm och jessica och sofia söndag till måndag eftersom det går en bil dit.. vem vet. bestämmer mej nog på typ.. ja, söndag! här är jag trött på att vara iaf.. men vissa saker som håller mej kvar! :)

hmm, vad vill jag med detta då? inget.. tråkigt har jag.. ska nog sova typ snart!
nicklas, nu får vi allt ta tag i detta.. must see you. kräftfiske snart med.

låt mej vara!