födelsedagsfest..

helgen kan vara en av de mest lyckliga.
började med att robin och oskar kom från motala och vi skulle ta några öl vilket blev fler och vi gick och la oss kl fem efter lite efterfest hos oss. på lördagen anlände 6 st till hemifrån och min underbara sofia från stockholm och kalaset kunde inte bli bättre. hur mycket vänner som helst och jag var helt extas. hade ett problem under hela kvällen, det var att jag ville prata med alla samtidigt men hann inte riktigt med det. for nog omkring som en tok. mer och mer folk kom och längre in i dimman kom vi nog alla. haha.. grym kväll med grymma vänner i mitt sällskap. tack alla för alla presenter, granar som spritleksaker som mer seriösa grejer. hade ont i munnen eftersom jag inte kunde sluta le! nya vänner och lycka över att alla mådde bra.. så bra!

nu är det sittning på onsdag, sen är det dags på fredag och sen blire fest på lördag. skooj, sen är det karlstad på tisdag! hmm? och lite födelsedagsfirande på måndag antar jag. jobb imorrn, första gången som avlönad lärare, hehe, cooolt.. eller inte!

planer inför en studentfest i vår i kalmar sätts också. fy fan vad kul och jag blev så glad. haha, kan inte bli annat än bra! två av dom bästa valde jag ju med ;)

ahh, i´m happiiii. förutom att min andra hälft lämnar landet i 4 veckor.
är så tacksam för allt. det är dagar som i lördags och all den uppskattning man fick då som en får en att vilja gå upp på morgonen.
längtar till julen hemma i motala och fotbollsspelandet men framförallt nyårsfirandet!

aja, ska nog vila ut nu.. mycket att styra med i veckan, som vanligt.

puss och hej!