njuter av livet!

idag har jag varit duktig och handlat, städat (väldigt lite) och snart ska jag baka kladdkaka till lindstrand när han kommer.. den blivande gotlännningen kommer ju hit och hälsar på, hur kul som helst.

imorrn ska jag vara på bibblan och göra mackor till karma kl 6, för att se vara loungevärd hela dagen.. på kvällen är det bankett, klänning som ska sluta under knäna, ingen urringning och jag får inte visa axlarna, sjukt mycke regler.. lite fjantig, vad då visa axlarna, men ska man på bankett så ska man. ska bli himlans kul iaf! sen fortsätter kvällen med fest! hård dag imorrn, från tidig morgon till sen kväll.

annars är det massa som händer! helgen ska bli hur trevlig som helst. sjukt hur bra dom två senaste helgerna varit.. kan bara njuta!
jag vill rida på fredag, skulle vara grymt skoj att se hur det skulle gå för mackan upp på hästryggen. haha! ska bli niice!

jag vill bada snart igen.. var ju så roligt sist!

annars blire fest i helgen, ovanligt va! hehe..


puss och hej

stockholm, tenta och inflyttningsfest

längtar tillbaka till förra helgen i stockholm och vår underbara överraskningsfest för min sofia. det blev hur lyckad som helst. det börja med att anna, jag, jessie och jenny åkte upp till stockholm på fredagen och inkvartera hos hos jessie i tyresö. trötta som vi var blev inte mycke gjort utan vi somna ganska snart. på lördagsmorgonen var det dags för den stora dagen, jenny, anna och jag hoppa i jessies pool och värmde upp för att sedan åka in till storstaden för att shoppa och luncha med syrran och anders. det va kul att träffa syrran igen, anders med då hehe.
sen körde jessie och jag hem jenny och anna för att åka tillbaka till stan för att kidnappa sofia, som tror att jag kom kl 2 på lördagen och att hon och jag skulle hem till syrran och bara mysa och sen gå ut. haha, där fick hon. underbar känsla att se henne igen, många känslor. tog på henne ögonbindel utanför hennes jobb och ledde henne till bilen och satte oss. där utvecklades många klockrena kommentarer av både sofia och mej, och jessies som inte kunde hålla sig för garv, sofia visste ju inte att hon var där.

sofia: vad är det här? (kladdar på sätet)
vickan: det är mjukt och gott som en tutte
sofia: vickan, fan vad äcklig du e, mjukt och gott som DIN tutte
vickan: jag sa EN
sofia: nej du sa MIN

sofia: men hallå, kan man prata snusk med sällskapet som kör?

många skratt blev det på den bilturen. tillslut kom vi fram till jessies hus och ledde in sofia i vardagsrummet för tar av henne ögonbindeln, där står anna, jessie, jenny. erik, bella och virre från motala hade också kommit. sofia blir så sjukt chockad och gråter, vilket jessie och jag också börjar göra. sån lycka. sen blev det lite presentöppnade av sofia och sen hoppas fia och jag i poolen och flumma. jessies alla söta tjejkompisar kom och vi käka lite tacos och sjöng. sen börja det ramla in mer och mer folk tillslut var det fullt hus! hur söta och underbara människor. flk börja dra sig runt 3-4? och då hamna jag i sängen också. men kl 6 så kom vissa muppar och gjorde som dom gjorde :) och ville bada. så var bara palla sig upp och hoppa i poolen och bubbelpoolen. sjukt kul. kl 8 hamna man i sängen igen.

upp kl 10 för att åka och spela fotboll med syrrans korplag, mådde bättre än jag trodde, det värsta kom på måndagen. kanon skoj att spela fotboll igen, måste börja snart men min fotfan är ju ivägen tyvärr. och nån tid hos ortopeden lär väl dröja 3 år till innan jag får min kallelse. sen var det bara att åka hem och storstäda huset och sätta sig i bilen i 5 timmar för lite disneysång coh felåkning.

underbar helg som innehöll kärlek, skratt, öl, vänskap, kära återseenden, underbara stockholmare, badade och bubblande, mer skratt, myspys, fotboll och mycke mer som inte ska nämnas här. :)

den här veckan har det mest blivit plugg och tentaskrivande. mys och skratt med pumorna, middag med go mat, årsmöte som slutade oväntat och kära återseenden.

igår var det inflyttningsfest för anna och emil fast i vår korridor. sjukt lyckad tillställning och det var fullt med folk överallt. annas alla tjejkompisar från nässjö är ju helt underbara. kåren var också skoj, tror jag, var tydligen bara där nån kvart tills linus alias norrmannen drog iväg och käka med mej på svettolgas. sen bar det hem hit igen där jessie och tobbe var. sen hamna jag i telefonen ganska länge tills det var läggdags.
jätte bra helg tack vare vissa människor, såå taaaack!

veckan som kommer blir det KARMA, fest, plugg och myspys.
kära jonas kommer hit från motala och hälsar på, kommer bli skoj annars händer nog inte alls mycke.

nu ska jag käka chips och njuta av min bakissöndag.

respektera varandra där ute!
ciao..


illa!

finner inga ord... fy faan!

oskar, i need you.. nooow!

mysdagar!

i onsdag var det den hederliga alla hjärtans dag och den fira jag med mina pumor hos pärlan men hur mycke gott som helst.. bästa sättet jag kunde spendera den kvällen. mycke planering och flummande. lovely! och ännu härligare var det att gå hem från pärlan för vi missa bussen och hon bor ju typ en mil härifrån känns det som, hehe! annars så är hennes katter det sötaste som finns, utom när en ena har tänkt elda upp sig själv, hehe!

igår skulle jag pluggat men orka aldrig.. så tvätta och hängde på stan med anna, lotta och fia istället. trevligt värre. sen bar det av till söderport och lite öl, hade riktigt trevligt!
sen satt det några brudar på puben som tjata på mej så dit drog jag sen och öla lite till..
och sen eftersom vickan är vickan så gör hon självklart "en vickan" och tror hon tappat bort nycklarna, men det löste sig ändå tillslut, hehe! sorry tjejer. haha!
det bar sen av hem till jessie med pärlan för att titta på hipp hipp som typ är världens roligaste.. somna gött sen i jessie bäddsoffa med pärlans fötter i ansiktet och nån tomte som jag tydligen tjatat om.. hehe! det va kul... flum till tusen och nu sitter vi och slöar hos henne.

helgen kommer annars bli den bästa nånsin för jag ska till min sofia, jag ska träffa min kära syster och spela innefotboll och det är det bästa som finns och att min fot är paj skiter jag faktiskt i nu, väntar ju på ortoped tid så det lär väl ta år ändå innan jag blir av med smärtan!...

nej, nu ska jag nog läsa lite om stockholms blodbad så jag får nåt vettigt gjort..

tack care.

väärldens bästa eftermiddag!

det blev först lite föreläsning och lite plugg på bibblan för att sedan åka och leka av sig lite på äventyrsbadet.. sjukt jävla kul hade vi! ni är så bra allihopa! .. mycke åkande i rutschbanan och jävlar vad ont det gör att halka när man ska gå fram för att sätta sig för och höll på och döda anna på köpet, men löste sig ju rätt bra, bubblandet var super gött och alla cp-lekar vi höll på med hehe... mycket spännande.. grymt kul!

sen åkte 4 av oss hem till anna och laga mat och spela eyetoy och det va grymt kul det med.. träningsvärk imorrn kan jag lova.. bäst var nog mackan målvakts"räddnigar" och zanders många nollpoängare :D

underbar dag!..
jag är så glad..

imorrn blir det middag hos linda, aldrig varit där så ska bli skoj. mycke tjejsnack skulle jag tippa på och mycket dissning av alla hjärtans dag, hehe.. men man ska ju vara med dom man tycker om så!.. haha! annars blir det plugg på bibblan!

längtar till helgen så sjuukt mycke!

ciao...

nostalgiafton..

dagen har mest innehållit världens sämsta föreläsning, mycke skit snack och lite plugg på bibblan och sen väldigt mycke nostalgi hemma.. kollat på alla gamla kort från allt roligt man varit med om, som alla studentpatraj, vm i tyskland, sälen, HökaHouseParty 5, kräftfisket i somras, växjö med motalabrudarna, studenten, balen, lagfesterna, alla festkvällar hemma i motala och härnere... och ett stort leende har jag haft på läpparna hela tiden! lovely..

imorrn blir det en till pissigt dålig föreläsning sen bibblan me vickan.. sen blire äventyrsbad med lotta, fia, anna, jessie, mackan , tobbe och kanske linda och zander.. kommer bli grymt kul. jag måste göra något och inte bara ligga hemma och glo på film ihop.. det ser vi framemot.. nåt annorlunda, inte varit där än så.. sen ska vi hem och kolla på anja.. lovely.

sen blire ju stockholm i helgen, lovely.. kommer bli världens bästa helg med min sofia! och så ska vi ju till sälen med, och så har vi kvastkamp, absolut gotland och lite sånt att se framemot med..
njuter nog ganska rejält av livet just nu.. så härligt!
på torsdag blir det söderport och lite musik, ska bli trevligt! onsdag ska vi singlar dissa alla hjärtans dag hos pärlan och njuta av goda vänner sällskap.. hehe! världens bästa initiativ pärlan..

annars så ha jag hört att lilla jag är överrolig, vilket är kul.. och att jag ska bli studerad.. kommer nog bli en spännande studie.. du är allt för goer du! hehe..

fattar inte vart min energi kommer ifrån, har ju hållt igång hela dagen och jag är verkligen helt flummig fortfarande.. haha, sjukt.

ska väl lägga mej och kolla på house eller nåt så jag blir trött..
tacke care...
ciao!


nostalgin...


motala och kalmar...

att åka hem i veckan var en riktigt bra idée.. har träffat människor som betyder så mycket och dom är lika underbara varje gång jag träffar dom. ta åt er fia och nicklas :) annars så har jag hängt med min kära oskar som ligger mej så varmt om hjärtat!

ifredags var jag hemma med oskar och laga mat och myste lite.. hur skönt som helst att lägga sig skapligt och gå upp tidigt på lördagsmorgonen med frukosten på bordet :) tack! sen blev det tåget till kalmar vid ett.

mina kära vänner här, skulle ju överraska mig med mat och så men eftersom inte tågen gick som det skulle så fick det bli mat på resturang och så med vickan, pärlan jessie och anna men det är tanken som räknas, hehe.. tack för maten jessie, nästa gång bjuder jag. hur mysigt och hur god mat som helst, skönt att göra något annorlunda med mina pumor.
sen gick vi hem hit och och drack lite öl och spela spel, anton, jonas och anna anslöt. hur trevligt som helst. sen blev det kåren och det var inte fy skam heller. hade grymt kul. mycket dans, shottande och bomullskrig med daggen, du vann inte. :) grymt go kille, haha... mycket roligt folk ute så det var en riktigt lyckad kväll. trevligt sällskap gör grymt mycket... ;) så skönt att inte vara bakis idag, hade bara grym huvudvärk förut men gick över med lite ipren.

fick ett litet kul sms imorse med.. var nog inte riktigt jag som skulle ha det. hur gulligt som helst. haha! :) riktigt klassiskt misstag, hehe! och så skyller man på sömnbrist, haha!

annars mår jag så bra och det är tack vare mycket.. mina kära vänner på alla platser i världen, världens bästa oskar, vissa små saker i vardagen som får en att le, kramar och att man kommer till insikt med vissa saker så snabbt.
feeling so fucking greeeat! tobbe tycker dock det är jobbigt med en skuttandes och hoppandes vickan i korridoren men det får han ta :) haha, löööv you (vi är inte kloka) hehe!

i veckan blir det bara massa pluggande.. ska klara tentan om två veckor ...
för vecka 15 bär det av till sälen med pumorna.. så underbart det ska bli, åka snowboard igen och gå på den underbara afterskin.. kommer bli hur grymt som helst!

ser grymt mycket framemot nästa helg, sofia krya på dig nu, du och jag ska göra stockholm osäkert på lördag!...
nu ska jag försöka bli trött vilket inte kommer gå så bra för jag har sovit hela dan.. har 10 avsnitt av house som jag kommer glo på hela natten förmodligen.. göötttt!

sovgott världen!


torsdag!

härlig dag, min sofi gör mej alltid lika glad och sen en efterlängtat fika med fia, så trevligt så.
imorrn ska jag till frisören, inte en aning om vad jag vill göra så vi får väl se.. dyrt blir det iaf! men det är jag värd. hehe..
längtar till lördag förövrigt..

take care..

sluta tänka!

jag har haft världens bästa fika med nicklas, är så glad att vi har kommit dit vi är idag! tack!

för exakt en vecka sen var allt precis som jag ville att det skulle vara.. trodde jag!

nya tag.. nya möjligheter!
ser ut att bli sälen v. 15 med mina pumor, lovely!

jag har även bakat världens goaste muffins med smällt vit och mörk choklad i så imorrn blir det fika på jobbet. sen lunch med fia och kanske lite plugg, kanske lite mat med nicklas och sen hem till mitt näste hos oskar :) sen blire kalmar..
jag är trött och ont i magen, tack vare morfinet.. hehe, ganska gött att vara trött.. men kan den inte ta bort min fruktansvärt jobbiga hosta snart?

gonatt världen!

någonannanstans..

ikväll vill jag vara på någon helt annan plats än vart jag kommer vara, men sånt är livet, kommer fler tillfällen, även fast jag känner att jag behöver det tillfället nu, eller inte? nog lite både och..

annars fick jag tillbaka min kära kamera idag som varit trasig sen spiik-innebandyn, tragiskt. 200 kr rikare också som lite kompensation för att onoff är dumma i huvudet!


would you lie with me and just forget the world?

plugg

plugg plugg plugg...
typ det som finns att säga eller nåt...  inte för jag kommer göra det men..


korridorsfest..

igår var det fest i korridoren med en "general :)" som var sjuk. men trevligt var det, mycket folk och många skratt och mycket fylla! drack inte så mycket, palla inte det men hade kul ändå. trodde aldrig jag skulle ta mej till kåren men det gjorde jag! och trevligt var det.. tack till dig! efterfesten var trevlig den med, vissa var fullare än andra, hehe!

såhär dan efter är man inte bakfull utan bara hostig och jävlig, mår konstig av medicinen också. men snart går det över! varit en slapp dag med handboll, pizza och film.

när ska jag till motala då? hmm? vi får se.. tisdag eller torsdag? eller nåt kanske..
skola till tolv sen fika kl 3 imorrn med jennie, anna och tessan.. så nice, länge sen jag såg dom! kvällen då? fika kanske?.. om nåt är öppet, ingen aning!
det är så skönt, jag är trött, jag kommer kunna sova... morfinet har sin verkan, så nu ska jag somna så gött!


du är med mej hela tiden.. det är svårt! bara om du kunde inse... om jag bara kunde....


gonatt världen!

kan man må sämre?

kan man ha sämre förutsättningar för ett skriva en tenta? huvudvärk, förkyld, svullna ögon, sjuk hosta, tankar på en viss annan sak och 2 timmars sömn, två nätter irad! tror inte det va?
men nu är den iaf skriven...





jag vill försvinna... med dig!

to you..

did i never treat you right?
did i always start the fight?
either way, i'm going out of my mind
all the answers to my questions
i have to find..

SKIIIT!

jag har så ont i bröstet och lungorna, sjukt vad det gör ont och hosta gör jag ju för det.. mongo kropp! fått nåt med morfin i av läkaren.. kan det hjälpa nu, inte om några dagar, då är jag sönder hostad.
stackars dom som ska skriva tenta i min sal imorrn.. den tentan jag inte kommer klara, varför måste jag gå och må såhär precis dagarna innan tentan jag verkligen vill klara! piisss!

annars har jag fått en remiss till en ortoped med min fot, hoppas dom gör nåt så den blir bättre snart iaf..
haft kick off med karma också. haha det va kul,mat och lite sitting.. sköna människor man hängde med.

imorrn är det fest här iaf, den festen som skulle bli liten har visst blivit stor. kul att så många hör av sig.. alla är så välkomna.

jag kan ju för fan inte ens somna. blir tokig, känns bättre när jag sitter upp så får väl sova sittande....

jaja, nu har jag tyckt synd om mej själv lite.. sånt är livet!


måste tillägna plats till min sofia som fyllde år igår. grattis my darling, snart ses vi, lovely!

sovgott!

hostar sönder mej!

har aldrg varit med om nåt värre, ligger hellre i 40 graders feber typ.. kan ju inte ens prata och det värker hela tiden..bääää. såhär lagom när man ska plugga hela dagarna med.. piss och skit är det!.. har aldrig druckit 6 koppar te på typ 2 timmar, jag tycker ju knappt om te. åhhh, så irriterande.

jag längtar så sjukt till lördag när tentan är över, vilken lättnad, skiter i hur det går då, jag har iaf försökt.
och så är det ju fest på tullslätten, gött.

annars hade jag verkligen en kanon kväll igår. underbart!...
men sen då?.. hmm, just det!

aja, ska nog ta och se oc nu och försöka sova eller nåt, pallar inget mer idag!


puss alla! framförallt till mina underbara girls och lilla tobbe :)