underbara hultsfred..

underbara hultsfred var nog bland den bästa impulsgrej jag gjort. hur kul som helst. massa folk som man kände överallt och massa nytt folk vilket är nåt jag gillar. härliga konserter och galna fyllor, så det ska vara. jag ska tillbaka nästa år. hamna där med dom mest otippade människorna från motala, emelie och robin för att sedan sluta upp med jocke och johannes och deras vänner. fan vad lyckad det var.. ni är grymma! många galna upptåg blev det. kom hem med trasiga ledband i foten och the arks elgitarr, signerad och allt, som present för att jag var tvungen att åka och kolla foten och missa dom, vilket jag var upprörd över.. så jag fick gittaren. galet galet! andra väldigt otippade saker hände, alltid spännande.. inget som nämns här. tack robin, emelie, martina, jocke, johannes, pärlan, niklas och alla andra underbara människor som förgyllde helgen, det är allt för många för att nämnas här!

nu sitter jag i kalmar med kryckor i högsta hugg och väntar på att bilen ska gå till motala.
åker tillbaka hit på torsdag eller fredag och firar midsommar med ett gäng i annas stuga och lördagen kommer tillbringas på öland med ett annat härligt gäng. bara underbara dagar framöver..
sen blir det besök och guidning i motala och en helgtur till göteborg och liseberg men söta små människor. lovely.
börjar jobba på riktigt på måndag.. jobbigt värre!
jag ska spela fotboll, eller ja.. jag vill spela fotboll men det kan jag nog inte på ett tag.. jag gillar tejp, man kan spela med tejpad fot och det går nog lika bra! hehe.. usch, lite för opptimistisk ibland kanske!

mycket som händer annars.. det är bara rörigt och stökigt! men men.. jag är gladare nu och har kommit en bit på vägen vilket är bra..
hur mysig kväll som helst igår med sules jul och en pärla och en jessie.. men nu ska jag till motala och mysa där istället några dar!
nästa vecka flyttar ju frida och jag in i våran lägenhet för sommaren också.. det kommer bli riktigt niice! vi kan nog hitta på lite tokigheter, som vanligt. bartömningen i växjö blev ju inget annat än tokig. tack alla söta människor jag lärt känna där och tack frida för vi räddar varandra så som vi gjort. me like växjö veery much!

tack för allt!

njut av sommaren nu för det tänker jag!
take care. ciao!

i lööv this city!

underbar tid här.. såå skönt med härliga människor och bara massa sol, och lite vin :) ikväll är det bartömning och så ska vi öla och sola hela dagen. så gött! imorrn bär det av till motala, blandade känslor efter händelser i veckan.. ett tips, lita inte på nån.
inget annat kommer nämnas om mitt liv idag.
nu har frida gjort klart äggen så nu är det frukost..

ses i dimman, eller kanske inte..
ciao.


i växjö..

är hos frida i växjö till söndag.. så skönt att komma bort! underbart väder också. igår blev det picknick och idag ska vi grilla och kolla fotbollen med alla söta människor som finns här!
längtar hem lite också faktiskt.. till att få spela fotboll och köra lite på gymet, till min vovve, till sommarharrys och till varma dagar i varamon. men framförallt till alla vänner som är på väg hemåt.

"kommer aldrig förstå
varför gjorde du såhär?"

jag önskar att jag vore världens starkaste människa, då vet jag precis vart jag skulle vara idag. kommer aldrig kunna släppa frågorna, hur fan kunde du göra sånna här saker mot mig? hur fan funkar man om man behandlar någon såhär. det gör mig rädd!

underbara fotbollslördag!

fredagen var rikigt skoj och riktigt kaotisk men det är som vanligt nu för tiden.

lördagen var nog den bästa på länge. frida och jag tar bilen runt elva och drar till norrköping för att där möta upp vårat gamla lag från motala och spela match. roger ringde i halv panik på torsdagen och fråga om vi kunde komma hem och spela med dom, men hem ville vi inte så vi hyrde en bil och åkte dom 50 milen fram och tillbaka från kalmar till nkpg. skönt att bara få umgås med frida, det var välbehövligt till max. och boren betala hela kalaset, 1300 kr för oss, inte helt fel. haha! jag trodde självklart jag skulle stå i målet men nej, utespelare blev det och inte var jag ledsen för det, det är ju mycket roligare nu för tiden, var både forward, mittfältare, vänster och högerytter. stor förlust och en assist för lilla mej resultera matchen i men huvudsaken är hur roligt det var, sjukt kul. att man sen är så sjukt otränat att man efter 80 minuter knappt kan ta i utan att få kramp och att det inte fnns nån att byta med är en annan sak. min fot uppfyllde sin funktion att göra ont också,  piss! vi slänger oss sedan i duschen och sen i bilen och tar oss hem.. väldigt bråttom hade vi eftersom vi inte kunde missa landskampen.

väl hemma stressar vi ihjäl oss och åker till erik och slår oss ner, öppna rödvinet och försöker slappna av, vilket är svårt. kvällen fortsätte med mer vin och mycket mycket skratt. tack alla som var där. vi behövde det mer än nånsin! vallen senare efter en tur här hemma (haha, grymt kul) vilket var skoj.. sen var det bara att ta sig hem, efterfesta och sen somna med en liten flit eftersom frida självklart snott allt täcke.
tack frida för denna dag! nu ser vi framemot att dela lägenhet hela sommaren, haha!

söndagen var inte nådig. knappt att jag kunde kliva upp ur sängen med min träningsvärk. sjukt ont. så blev en lugn dag.. idag är det ju självklart värre.. blir nog inte mycke gjort idag mer än att jag måste städa, suck!

nu är den stora frågan om jag ska till växjö hela veckan och gå på deras bartömning eller åka till motala eller vara kvar här.. lutar åt växjö annars har jag ingen aning!

take care.. ciao.