lycklig och besviken.

mycke som hänt sen sist! konserten i lördags var så sjukt bra, allt var bara perfekt. perfekt sällskap i form av oskar också. vi har kommit fram till att vi inte ska köra i stockholm nåt mer, för så vilse som vi var ett tag så.. hehe, men det löste sig ju, vår privata guide jessie fick stå till tjänst några ggr. 2 underbara dagar med oskar, promenaden i söndags var riktigt härlig. sen var det bara ge sig av hemåt, till lkpg och tåget till kalmar.

i tisdags var jag och min kära stefan på en härlig promenad för att sedan åka till jessie och dricka vin och käka lite mat, underbar dag med underbara människor, helt klart! kunde inte göra annat än att njuta i solen och med härligt sällskap. mycke flum och skratt, lovely!

igår hade vi tjejkväll, älskar våra kvällar. denna onsdagen blev det till fotbollen, som förövrigt var värdelös. mycket vin och mycket snack om mycket, inget som ska nämnas här inte, hehe! sen bar det av till puben där det blev ännu mer dricka och sällskap. till km drog några stycken av oss sen, hur trevligt som helst. alltid lika kul med mina tjejer. vissa tråkigheter hände ju men löste sig tillslut vilket jag är väldans glad för!

idag har jag verkligen inte gjort nånting, vilket varit ganska skönt också. imorrn blire sittning. lördag blir det singstarkväll hos anna, kommer bli hur bra som helst. ser vi framemot.

nästa vecka åker man ju hem för att jobba hela påskveckan och några dagar veckan efter, vet precis vad jag kommer sakna mest. ska faktiskt bli skoj att träffa vissa, typ jobba med sofi och oskar och festa med jutte och gänget på påskafton.. så lite skoj ska det allt bli att åka hem, men det lär jag bara tycka några dar. ska ju bo i en ny lägenhet också. spännande, hehe! blir nog bra tillslut.


"once in your life you find someone
who will turn your world around
bring you up when you're feelin' down
yeah, nothin' could change what you mean to me
oh, there's lots that I could say
but just hold me now
cause our love will light the way"

du är bara för underbar!


vänner är ju vänner men om man gör allt man kan för en av sina bästa vänner och får sedan allt slängt i ansiktet, vad gör man då? framförallt när man inser hur mycke hon betyder.

nu ska jag äntligen få min pizza..
ciao..

skumt!

inte mer att säga just nu än att jag är nere, ganska långt.. men går över tills imorrn.
fan lättare att tränga undan det man känner!

vad händer med mej?


aja.. have a nice life.
imorrn är jag piggare..

ciao.


tenta, flyg och konsert.

kom precis hem från tentan, gick ju sådär.. är han snäll men poängen så går det nog. kunde ju inte alls en fråga vilket man typ måste så.. men men, nu lägger jag det åt sidan för ett tag. tenta om 3 veckor igen.
igår var det massa folk här och blir lite full men jag gick och la mej efter 3 glas vin, duktigt duktigt. sen ringer min kära martin från motala och är i kalmar, hundra år sen vi sågs så var tvungen att gå ut och hälsa..riktigt kul att se dig igen.

annars har jag varit hos ortopeden men min helt fucked up fot.. kul att inte kunna spela fotboll eller springa igen på typ ett år. operation eller inte, det är frågan!

nu sitter jag och försöker lugna min nerver eftersom om två timmar sitter jag på planet till stockholm och är livrädd. jag är så fjantig men vad ska jag göra åt saken. ska bli grymt skoj att åka bort till våran kära damien. kul att träffa oskar igen. tjatet går ju om att åka förbi motala men blir nog inte så. hemma igen söndag kväll.. mysa lite med syrrans katt också så hon blir nöjd. hehe! men hade nog gärna stannat här denna helgen också men men, finns fler.

annars är jag lite fundersam men det löser sig alltid på nåt sätt!...

har pratat med mina kära motalabrudar med vilket typ aldrig händer men det är ju fortfarande som vi pratade igår, sjukt att vi inte kommer ses förns i sommar. lillebror ringde också, tillhör inte vanligheterna.. trevligt trevligt.

kommer sakna dig!

nu måste jag försöka få i mej lite mat..
caio.

förträng då..

varför tänker jag på det, va ju längesen och det har ju gott ganska bra hittills att bearbeta det... varför kommer saker nu.. jag vill inte. jag som är så bra på att förtränga annars, varför kan jag inte göra det nu? ser verkligen framemot natten, NOT!

jag vill ha en kram nu.. av dig!

prästens dotter, jag? :)

plugg och plugg.. jag vill kunna allt nu, det är ju så intressant men så mycket annat som är roligare än att sitta i böckerna. annars har vi myst på lunchmöte idag, gick kanon..

annars borde jag plugga men fastna här, ovanligt!

min korridor är speciell tror jag men jag gillar er så mycke ändå.. porr räcker det nog med att jag säger, hehe.. trivas bättre kan jag nog inte.. eller jo, om pärlan byter plats men en viss så..

jag har börjat få den värsta ångesten för flygresan, ngn som förvärra den igår med, hehe! jag är såå fjantig.. men va fan ska jag göra åt saken. usch, jag vill inte. vill inte ens tänka på hur jag kommer må på lördag!

bara för du är typ expekt på historia, det är jag som borde va det ju.. ja, jag är avundsjuk. annars längtar jag efter dig. och 3-2 står det, punkt slut. ska nog knappa in kväll tror jag! ben hälsar tillbaka och har en liten fråga.. stäng puben nu då... puss på dig!

vännen min, var stark och du vet att vi står bakom dig vad som än händer och sker och stöttar dej vad du än går för vägar i livet. du är värd det bästa och all världens respekt från människor runt omkring dig.

annars så har jag börjat drömma om denna jobbiga känsla.. bli tokig, jag är fjantig men vad ska jag göra åt saken, just det, finns inget! suck... men varför ska det komma när jag bara tar en lite powernap mitt på dan.. tror det händer saken inom mej..
och om nätterna har jag den andra pissiga drömmen som inte verkar försvinna nånsin.. haft den mardrömen för länge nu känns det som, eller kanske inte.. borde kanske göra nåt åt saken, men det lär jag nog inte göra om jag känner mej själv rätt. vill kunna sova en helnatt...

nu ska jag vänta och vänta, kanske titta på en film sålänge eller göra något jag borde, plugga! lyssna och värma upp inför helgen ska jag också.. damien, my love!

tacke care..
ciao.

i must be strong if this is gonna work out..

jag har tentavecka och det hatar jag.. usch, jag är nog sämst i världen på att plugga och min självdisiplin är nog den sämsta som finns just nu! men men, ge upp ska jag inte göra än, det är ju faktiskt pga tentan jag sätter mej på en jäkla flygplan så jag ska fan plugga!

annars har jag haft grymt slappa kvällar men lite mys. tycker om att bara vara och prata massa skit. söndagen löser sig ju bra och dom sista timmarna blev ju faktiskt ganska bra, vilket jag inte trodde först. och igår var det mest skola,plugg, lite sömn och sen mest flum! och idag är det skola och plugg som gäller, sen kan jag ju hoppas på lite flum också.

ser framemot helgen också om man räknar bort när klockan är 13:10-14:05 på lördag, vill inte. men det är han väl värd, damien, så länge som vi sett framemot det så... vi kommer nog vara som små tonåringarflickor igen, pärlan och jag! hehe..

du har lyckats med något ingen annan har, det gillar jag ;) och så står det 3-2 din fuling! men gillar dig allt för mycket ändå! ses sen..

annars försöker jag förtränga tankar som är så jobbiga men det hör väl till antar jag, men denna gång är dom fan jobbigare än nånsin förr.. fan, bort.. orkar inte med sånt juh.. vill bara njuta av det som händer..

jaja, åter till robespierre..
ciao..

?

piss vilken dag.
men min kära vicky liva upp den med lite handboll och skit snack, haha.. alltid lika kul! tobbe, du var så duktig :) fick mej ju faktiskt en egen målgest också :)

är det värt det? stora frågan i mitt liv just nu...
suck..

orka!

detta är ingen bra dag, nog inget som kan göra den bättre heller. mycket dålig start som resulterar i många funderingar.


styrelseutbildningen var faktiskt riktigt skoj, kanske lite långtråkigt på lördagseftermiddagen men men.. tycker bara så mycket om alla söta urtrevliga människor man träffat. och lärt mej nåt hoppas jag också jag gjort. flera olika saker fick man ut av att åka till ljungnäs två dar! igår va det kåren igen efter nån konstig förfest, en trevlig stund på tobbes rum och en trevlig sväng på puben. va skoj om man räknar bort vissa incidenter som drog ner mitt humör men men tur det va mot slutet.. andra saker som roliga människor drog upp det igen. alltid kul att träffa människor man tycker om och inte sett på ett tag, riktigt skönt faktiskt.
sen blev det ju lite seriöst och lite skratt.. kul!

jag är förvirrad.
mycke känslor i kroppen nu.
och det är inget jag gillar.
jag är rädd!
livrädd..


"you always smile,
but in you eyes your sorrow shows.."
tycker bara så mycket om dig.


hoppas denna dag försvinner fort.. långt bort!
jag har oskar-abstinens också.

hejdå världen.

underbara dagar!

inte så mycke mer att säga än att de senaste dagarna varit helt underbara! grillningen hos mackan var super mysig, lite fotboll också.. min fot skulle jag gärna kapa av iofs. tjejkvällen i onsdags blev ju kanon! alltid lika mysigt med er pumor! puben var skoj även fast minnet sviker mej ibland, iaf framåt små timmarna men nån har visst påmint mej kanske bra! igår var det visst en typiskt bakistorsdag och skönt va det.. alltid mysigt med lite film och sällskap! men dom senaste morrnarna slår nog det mesta!

nu har jag bokat min flygbiljett och många läskiga scener har redan dykt up, jag är såå fjantig men vad gör man inte för lite daimen rice. kommer bli en mysig helg nästa helg. ser jag framemot.

annars blire styrelseutbildning idag och imorrn.. blir nog både skoj och ganska långtråkigt. men men, ska nog överleva!


tack för presenterna, du gör mej så glad, och det är nog bra.. ses ikväll!

nu kommer pärlan snart och då traskar vi ner till stan med den lunginflammations sjuka disa sen bär det av till ljungnäs!
ciao..

vårsolen..

man mår så bra när väder är så fint som det är.. våren är här och det är såå underbart! igår satt pärlan, vicky och jag i solen och käka och bara nöjt och idag har tobbe, mackan, anna, jag och världens sötaste disa varit ute och gått och haft picknick, bara njuter.
mår så bra men det finns det ju fler anledningar till..
annars så satt vi på möte igår i 3,5 timme.. gött gött. nåt kom vi nog fram till iaf, och nu är vicky och pärlan med också, kommer bli great! sen bar det hem till the guardian, bra film men andra saker var bättre som t.ex. sovmorgonen idag som jag unna mej. får nog hoppas på några fler...
ikväll ska vi ut till mackan och grilla ett gäng, och jag är såå sugen på vin, måste ha nåt med solen att gör, eller inte.. sugen är jag iaf!
längtar tills imorrn, tjejmiddag med alla mina pumor och så får jag ju mitt efterlängtade vin, sen blire nog puben och nån öl, aldrig fel! kommer bli great...

har ju glömt att gratulera fia och klas hemma i motala en gång till, husägare.. stort gumman. är så glad för eran skull, och ett eget rum får jag ju hyra, kom ihåg det till sommaren, haha!
jobbet har ringt med, vill ha hem mej och jobba 4-18 april, smickrande.. sofi, vore grymt kul.. men du skulle nog inte få så mycket jobb gjort med en vickan tjatandes på ditt kontor jämt :)

skönt att ha dig hemma igen.. och tack. hoppas vinet smakar bra hela dagen/kvällen..

njut av solen kära vänner för snart är den nog borta!
ciao..

livet är en fest!

helgen som gått har konstigt nog innehållit lite fest, som aldrig annars. i fredags blev det först lite häng med nicklas som var i stan för att köpa en bil, kul att se dig igen! sen bar det hemåt till vicky för lite tjejmys och förförfest. pärlan, vicky och jag vandrade sedan bort till oxhagen och till peter. där var det fullfart med väldigt fulla karlar.. sket kul med lite sång och alkohol. sen blev det ernesto och mycket dans och lite jägershot.. kul som attans faktiskt. sen hem för lite efterfest men kom i säng tidigt ändå. 
låg i sängen verkligen hela lördagen och mådde som jag förtjäna tills det var dags att vid fem ge sig iväg till anna och öpnna flaskan på nytt. denna gången skulle vi till tessan och johan, johan blev ju gammal gubbe. kvällen där innehåll lite lek, schlager, dalmasen roger och lite slagsmål (på skoj). skoj kväll med väldigt mycke "ho sina sä sina full" haha, roger gjorde nog våran fest anna, haha! sen bar det av till kåren och studio 54, var nog den roligaste kårkvällen på länge. peter, vi är ju lite roliga faktiskt, hehe! där blev det ganska mycke tequila, en orolig vakt och sjukt mycke roliga människor. efterfesten höll på vår kära tullslätt, tack för den groggen mackan, den va ju go tills du sa vad det va :) lite tjöt med människorna där innan det var dags att gå hem, ganska gött att bara behöva gå 10 meter tills man var hemma.

idag räddades jag och min bakfylla av en trevlig middag och en behövlig promenad. sen har jag varit korridorens husmor igen och lagat mat till stackarna tobbe, mackan och anna. det blev mycke flum till en sjukt dålig film.

annars är det faktiskt ganska kul att folk kan vara så intresserade om vissa personers liv.. och det är faktiskt ganska kul.

tror jag glömde tacka för maten.. och sällskapet. snart är det måndag :)

nu ska jag nog titta på lite desperate housewives och sova så det blir morgon nångång. ser verkligen framemot skolan och mötet jag kommer att sitta på i typ 3-4 timmar. usch, men kan nog bli skoj!..

gonatt världen!

livet är orättvist ibland!

livet tar oväntade svängar ibland och ibland står döden runt hörnet. det är skrämmande och det sliter på människor. har varit alldeles för mycke sånna besked på sistone och då tänker man till hur skört livet egentligen är. man inser att det kan ta slut imorrn, om ett år eller 70 år. man ser hur folk omkring en går sönder och ingen är värd det, verkligen ingen! och det är ingen som kan göra ngt åt det, det är nog det som skrämmer människor mest när det gäller döden, det kan komma när som helst och det går inte ändra på att det händer. ödet har sin gång. men det är så orättvist när det händer människor som inte ens fått leva sitt liv, 4 år och 1 år kvar att leva, varför ska någon utsättas för något sånt? att världen är så hemsk som den är är en läskig tanke och jag måste nog sluta tänka på den nu. man inser hur viktigt det är med sina vänner, sin familj och människor runt omkring en. att de inte vet om hur man känner om det skulle hända ngt är en tanke som skrämmer livet ur mej. många av dom jag håller av vet nog det, men tänk om någon inte gör. det viktigaste för mej är att mina vänner och min familj mår bra och att jag gör vad jag kan för att dom ska må bra, mår dom bra så mår jag bra, så enkelt är de nog. kan säga något dumt ibland, t.ex. till min mamma men jag tror och hoppas hon vet vad jag känner för henne ändå, hon är en stor och viktig del i mitt liv. man kommer få göra mycket svåra beslut i sitt liv, dom kan vara rätta men svida ändå, man kommer göra många misstag men dom är till för att lära av även fast man får ångra sig länge men livet går vidare. för mej är det otroligt vikigt att kunna ge människor en andra chans för man kan förändras, man mognar och man ångrar och man vill göra ngt bra. vi har nog alla gjort saker vi ångrar, tänk om inte vi fått en andra chans hos människor vi håller av. och lär känna människa som du vill lära känna och se inte människan som folk vill att du ska se den, bilda dig en egen uppfattning annars kan man gå miste om nåt fint, men också gå på en nit, livet är till för att våga ta risker. livet har många svängar och det är inte bara dåliga utan det är svängar med gläjde och kärlek och det är det vi lever för, så lev livet när ni har chansen.
jag är otroligt glad för dom människor jag har i min närhet, utan er vore jag nog ingenting.

du, jag finns bara ett telefonsamtal bort så fort det är ngt du tänker på, du att jag förstår mer än nån annan, vi har ju ngt specillet gemensamt som vi kommer bär med oss hela livet och vi behöver varandra båda två, det blir mycke lättare tillsammans. tveka aldrig vännen!

mina kära pumor, ni är starka och vi har varandra, det är det som betyder mest!

ett tv program har idag berört mej.. mycket! och drömmen jag hade inatt gjorde mej ju inte alls tankspridd, abslout inte. usch!

kör försiktigt nu så kalmar får hem dej snart, jag vill ha min max mat snart också!.. :) hoppas 3kvadratarn funkar okej och att du sover gott. tvätten tar vi när du kommer hem. hehe! puss på dig!


måste nog sluta vara så djup. många tankar som kommer ikväll känner jag, inte bra för min hälsa. ni som känner mej vet ju hur jag funkar..
har ju faktiskt haft en som vanligt flummig dag på bibblan med pärlan och vicky och sen en urmysig kväll med nybakade scones hemma hos anna med jenne och tessan.
dagen imorrn har jag sett framemot ett tag.. nicklas kommer ju hit en sväng, väldigt positiv med lite motala-nicklas, typ världens bästa nicklas, även fast det bara är en snabbis så ska det bli så skönt att se honom. sen är det ju partaj hos peter som man sett framemot. men först hem till vicky på förförfest med tjejerna. kommer bli så great! lördagen blir nog också skoj men inte bestämt vilken fest det blir än, det tar vi på lördag, hehe!

annars ser jag nog mest framemot typ tisdag!


nu ska jag nog sova bort dessa tankar...
tacke care..


onsdag.

nu har jag typ tvättat klart och varit duktig, städat har jag med gjort. hitta massa gamla skolkataloger, årsböcker och bulgarienkort under sängen, nostalgin titta fram åter igen. härliga tider..
annars har det inte blivit mycke gjort.. hos tatueraren med vicky imorse.. du ska vara så nöjd, as snyggt! och nu har jag bestämt mej, jag är ivrig.. som vanligt! bara en gansla viktig detalj kvar, hehe!
sen blev det flum på bibblan som vanligt och sen hem och kolla prison break, dör av spänning juh och en hel vecka kvar suck..
sen hem och nu bär det snart av till olearys och champions leauge.. ska bli gött, en öl ska jag nog ta med.
ser framemot fredagens fest hos peter, nytt folk och självklart min pumor och peter :) kommer bli kanon. på lördag får vi se, har några alternativ!


imorrn ska vi kanske rida, ska iaf på tjejkväll vid 18 hos anna.. kommer bli så kul, inte träffat dom på ett tag. lovely..


även om jag skulle göra om förra onsdagen så skulle det inte gå.. nåt som fattas.. och tattoon är påväg.. så nära.. hehe! kulturtönt....


nej, bäst att klä på sig lite vettiga kläder och käka nåt kanske..
tack care.

underbart tentaresultat och underbara vänner!

dagen börjar med att jag vaknar och inser att jag ligger och kramar min kudde stenhårt, hmm, skumt? men somnar om ganska gott fortfarande kramandes.. vaknar igen och pallar mej upp till skolan som ska bli den bästa historiaföreläsning som jag varit på.. sjukt trött först med piggna till efter rasten när jag fick reda på mitt tenta resultat.. jag klara den och det är verkligen helt sjukt för värre omständigheter kan man inte ha, och hoppas aldrig jag får uppleva några av dom igen, vissa saker kan ju ha bättre taiming.

sen ringde pärlan och vill te stan och bokrean så idag har jag känt mej som lite av en nörd.. jag är inte den som läser mycke böcker men jag fastna för väldigt många.. förvånad av mej själv men det är väl kul? sen kom jessie och våran oplanerade shopping runda tog form. va ju jessie vi skulle hitta kläder åt men hitta ju självklart massa till mej själv så nu behöver jag inte tänka på vad jag ska ha på mej till helgen, inte för att jag brukar bry mej så jätte mycke men ändå.

efter 4 timmar på stan så gick jessie och jag hem till henne för lite mat och vin. det var en rolig och nyttig stund vi hade. hon är ju typ den bästa jessie som finns, ingen tvekan nånsin. folk ska vara glad att dom har dig i sitt liv. det är jag.

jag har en känsla i magen, men mer nämnar jag inte om den nu.


förövrigt jag är så trött på min telefon ibland. och nicklas, jag är din chef, det trodde du aldrig, haha!


haha.. nej, världens bästa är du nog inte på att förklara saker, men vad gör det.. man kan inte vara bäst på allt :) av någon anledning ser jag framemot nästa vecka.. och du, drick inte för mycke champagne nu.. inte bra för er gamlingar som sagt :) sovgott sen...



gonatt världen, ta hand om varandra!


oskar!

hur ska jag överleva att inte prata med oskar på två veckor, tror inte det gått en dag på över 3 år vi inte pratat varje dag, oftast flera ggr.. skumt, men om nån är värd att åka till usa är det han. han behöver det. njut av tiden nu, du förtjänar det. och du.. allt kommer gå bra, det kommer släppa snart! ta hand om dig nu.. okej, vi kommer nog höras om några timmar, hehe!

vanliga tråkiga måndag!

idag har jag mest varit i skolan, käkat med min kära pärla, flummat på bibblan och varit på styrelsemöte, men lite har man fått ut av dagen iaf.. iaf på mötet! känns okej nu. kan ju inte alls mycke om sånt där men det lär jag mej nog snart.

nu är jag jätte sällskapsjuk och det finns ett visst sällskap jag skulle vilja ha.
har en liten winnerbäck kväll just nu... får nog ta att åka på en konsert till snart!

"jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen
jag har frihet i blicken, precis som du
här står livet i farstun, så nära inpå
men det är nåt som gnager ändå"




jag gillar kulturella människor och kul att du varit sån idag..hehe! försök köra med mej du, jag kommer lära mej allt såå fort.. eller inte. tack detsamma måste jag säga då.. och det gillar jag!

veckan som gått

har blivit ganska mycke fest denna vecka.. i onsdags så var det ju karma och var uppe och jobba där sen sex på morgonen till typ fem på eftermiddagen, var skoj.. vi hade ju inte så mycket att göra i loungen så vi sprang mest och var social med alla roliga människor. sen var det dags för banketten och finkläderna. pärlan och jessie följde med hem hit och fixade iordning oss sen bar det av till fördrinken på kåren. godmat, trevligt sällskap och mycket gott vin! middagen höll på till runt elva kanske sen plockades borden bort och det blev dans istället.. mycket buggande för mej och pärlan.. runt ett bar det av till taket för efterfest.. hur skoj som helst med mycke trevliga människor överallt, alkohol som flödade och intressanta samtal. tillslut var det dags att gå hem och lägga sig.. oväntat men mysigt! ibland inser man vissa saker...

torsdagen gick jag mest och va lite bakis och hängde med anna och mackan! puben på kvällen med hela gänget. trevligt men gick hem tidigt!

i fredags var jag, malin, anna och mackan och red i mönsterås. haha, hur kul som helst även fast mackan snodde både min häst och sadel.. men jarlfridur var fasen lättare att rida än kári, eftersom jag verkligen kan rida.. hehe, neeej. märker inte ens att stigbyglarna sitter helt snett.. godmat fick vi av annas kära mamma när vi kom tillbaka! det bar av hem till jessie på fest på kvällen eftersom hon hade besök från stockholm. mycket kul fest men mycke sång.. gamla hederliga låtar kan göra så mycke... vi skulle till ernesto och vickan och jag går in, men då kommer tydligen inte anna, zander och mackan in, för fulla och mackan hade för trasiga byxor. så vi fick snällt palla iväg till palace och hängde där hela kvällen. pigg som en lärka på lördagen och tur var väl det för det var dags för fest hos david igen. mys här innan med jessie, vickan och anna, man kunde tro att vi var på efterfest och inte förfest, men kul var det.. festen hos david och kåren var ju också skoj.. många som tyckte det var skoj att bjuda mej på massa shots och drinkar men hem tog jag mej ändå.
idag var anna, vickan och jag och käka pizza sen gick vi hem hit och dog i min säng och mest flumma.. vi är allt roliga vi tjejer :)
annars är jag så nöjd med mina vecka.

nästa vecka blir det nog lite plugg och mest häng med mina tjejer!


hoppas du kommit fram smidigt till stockholm och att du njuter av hotellet, du slipper iaf ettan på 3 kvm med en ratt. var grymt att träffa dg i onsdags. sovgott sen när du är framme, det ska jag göra nu när jag bloggat och allt, hehe!

 


nu ska jag sova..

take care.. ciao