ahh!

jag har tänkt på en sak.. eller flera saker.. väldigt många saker.. och inte fan blir jag klokare för det. men jag är ju inte speciellt klok heller!

händer det nåt med mej nu? hihi, tror det!

karlstad, here i come iaf!... höstlov är nog aldrig fel!
längtar till nästa vecka också.. av flera anledningar, me like!
och såhär kort hår minns jag inte när jag hade nyss, coolt!
 
intressant? nja.. inte speciellt va. hmm!

frustration och känslor.. typ!

egentligen borde inte jag blogga när jag är sånhär.. men mycket man inte borde här i världen.
har så mycket att säga som egentligen inte borde sägas, eller? jag vet inte... jag har inte en aning. kommer ångra mej vilket jag än gör. jag orkar inte känna allt jag känner.
borde nog vara tyst nu! så kanske ska vara det..
kan man skrika ut sin frustration nånstans?
imorrn ska iaf det stora steget tas som jag inte vågade ta förra veckan men nu finns det ingen återvändo.. antar att det är bra?

har iaf en ljusglimt i tillvaron just nu och det gillar man ju alltid!

"i´m stuck in between"

inte mycket jag vågar säga om det som hänt, mest pinsamt och sjukt beteende.. men sånt är fallet.. man har ju tyvärr varit med förr!

imorrn ska min underbara bästa vän nånsin (fjäsk, haha) bjuda mej på spa på öland.. bad, jacuzzi, massage och ansiktsbehandling och lunch. helt sjukt vad denna kvinna gör för mej, och seriöst, vad skulle jag göra utan henne.

annars trivs jag så sjukt bra i skolan och det känns bara bättre och bättre.. jag läser verkligen det jag vill och det är väl allt för väl.

tokfest med tokotto på lördag..  ska bli kul, igår var det lugnt och det var väl tur det i många synvinklar..
men kan nog inte hålla mej imorrn heller så det blir nog lite partey...


when you love someone - you'll do anything
you'll do all the crazy things that you can't explain
you'll shoot the moon - put out the sun
when you love someone

you'll deny the truth - believe a lie
there'll be times that you'll believe you could really fly
but your lonely nights - have just begun
when you love someone

when you love someone - you'll feel it deep inside
and nothin else can ever change your mind

when you want someone - when you need someone
when you love someone...

when you love someone - you'll sacrifice
you'd give it everything you got and you won't think twice
you'd risk it all - no matter what may come
when you love someone
you'll shoot the moon - put out the sun
when you love someone

that´s the truth... tack bryan som satte orden på det!

sjuukt irriterad..

jag har haft ett raseriutbrott idag sen jag slutade jobba vid fem. seriöst.. jag pallar inte. varför går välden under bara för att jag finns?
 ja, jag har pussat en av mina kompisar på munnen, fiine.. vad fan gör det? seriöst, spelar roll, jag får väl göra vad jag vill och vissa har inget att säga om nåt!!!!
är inte det folk gör vääldigt ofta med sina vänner, pussar på varandra på ett skämtaaktig sätt? för det var inte så att det syns att vi driver med varandra om man kolla på andra kortet? 
jag bedrar inte, jag leker inte, jag smyger inte på folk, jag manipulerar inte, jag ljuger inte eller är falsk mot mina vänner.. fattar inte hur i helvete det ens blir en grej att jag har pussat en av dom människor som ligger mej varmast om hjärtat när människor överallt sviker och bedrar varandra?.. just nu är jag allt för arg för detta..  mina vänner har fått höra allt för mycke irritation från mej idag. jag vill till min skola, där får jag vara utan all skit jag ska ta utan att jag ens ska ha den... min mage pallar inte detta, det göör ont när jag andas.. aaaahhh!
kan nån trolla mej till karlstad? snälla?
faaan, borde inte skriva för det är säkert nån som blir arg för det.
kan inte jag bara få vara jag och ingen annan. jag försöker göra allt rätt och berätta för alla människor som behöver veta vart jag stå och vara ärlig, men det funkar tydligen inte heller.. får väl skärma av mej helt...
faaan, detta är inte klokt.

we say goodbye.. but never let go..
vad i helvete ska jag ta mej till?

sms..

ofta är sms väldigt trevligt att få.. men ibland kommer det ett och annat som man bokstavligen inte skulle ha och verkligen inte ville ha!

helgen..

jag är en zombie.. efter idag, hur ska man orka jobba i 40 år sen? jag är död efter en dag. suck! första dagen som lärare funka ju, kul som attans ska detta bli men gud vad svårt och jag kommer nog få känna på riktig nervositet.. första lektionen imorrn, jag dööör, men två av mina nollor som åskådare, shiit!

annars har helgen varit det underbaraste.. ensam hemma, men själv i ett stort hus själv vet folk att jag inte vågar så sällskap fick jag, and i loved it! hade nog helst önskat att helgen inte skulle ta slut men det gjorde den ju, tyvärr. allt har varit så sjukt bra, förutom att vi förlora den ödesdigra matchen och allt för många av mina lagkamrater föll i gråt. jobbigt att se.. men jag är iaf stolt över dom och deras genomförda höst, vissa har utvecklats så mycket! den efterföljande middagen och festen på harrys var lyckad.. jag skulle självklart hålla tal och ta avsked av den bästa tränaren i hela mitt liv, full och dan, var nog en grann syn! sen flödade alla komplimanger och det bästa och mest chockerande var nog att höra att jag har kompetens till allsvenskan, tack roger.. sen blev det dans hela kvällen och en av dom mest lyckade kvällarna på harrys, men det har sina förklaringar. sen blev det käk från gamla hederliga med eller utan för att sen cykla hem, gå promenix med wilma kl 03:00 för att sen ha det djupaste samtalet på länge vid köksbordet i ett antal timmar, det var nyttigt och fruktansvärt arg var jag men men, en annan historia..
fredagen var lugn med käk och vin och söndagen var lugn med pizza och mjölk, jummieee.. och som vanligt får man samtal om alla katastrofer denna stad för med sig under bara en helg, tragiskt men ofta är det faktiskt komiskt.
och nu är man tillbaks i kalmar och ska faktiskt ta tag i mitt fotbollsspelande, fick nu ett mess från ett div. 2 lag igen som bjöd in till en testmatch och jag är bara så glad!

helgen som kommer kommer inte bli dålig den heller, klassfest och novischen.. har ju faktiskt helt plötligt hamnat i ett grymt lag, kommer bli kanon detta..
men fan vad jag babblar på, vem vill höra om min helg.. men så skönt är det att skriva lite.. och nu smnar jag snart så gonat världen..

mupp, me love you!
ciao.