hellre blind?

fittögon.
det är det ända som finns att säga nu. även fast jag har mycket att skriva är det ända jag får ur mig... fittögon!

inget viktigt

idag kommer vicky och det ska bli skönt att träffa henne efter 4 månader på andra sidan landet. styrelsemiddag ikväll med alla föreningar. sen ska det firas, jessie blir ju hela 24.
hemgång snart för 3 maj är det fest, det ser jag nog framemot mest i dessa tider..

jag saknar dig!

...

ibland vill man så mycket, så mycket att det gör ont...

jag älskar att stå i mål.

inatt drömde jag om en betydelsefull människa och om död. det var hemskt. jag misstänker nog varför jag drömmer om död och just denna människa. läskigt är det!

annars så vill jag spela fotboll, så fruktansvärt gärna vill jag åka ner till ett illaluktande omklädningsrum med en masa brudar som pratar i mun på varandra. jag vill byta om och ta mig mej benskydd och fotbollskor, bara det skulle vara en otroligt skön känsla. tänk då hur det skulle vara att få gå ut på fotbollsplan och leka lite med bollen och springa av sig, dumma sig med den som står jämter, (förmodligen få en arg blick av tränaren). tänk att få ställa sig i mål under en frilägesträning och få slänga sig framför fötterna i skottögonblicket och ta bollen, kan vara bland den bästa känsla i världen (är det konstigt?). tänk att få stå i målet under en skottträning och få slänga sig och verkligen kämpa för att nå boll, att nå en boll ingen egentligen tror att man ska ta. det skulle vara en skön känsla om det var lerigt och man blev riktigt grisig, det är så skönt att stå när det är blött och mjukt. tänk sen att få springa sig slut i slutet på träningen för att sen gå in, duscha och snacka om allt och inget, verkligen allt och inget.
tänk då att få spela en viktig match.. och man lyckas under hela matchen. shit! tänk att få åka ner på träning i tuffa tider och koppla bort allt som händer, allt som omvärlden kommer med. tänk att få göra något man älskar utan att bli störd av verkligheten. jag behöver fotboll nu!

just nu längtar jag sjukt mycket tillbaka till matchen mot saltängen i höstas så jag måste nog läsa det blogginlägget jag skrev då enbart för att kunna läsa och njuta av det i stunder som dessa.

AHH, JAG VILL SPELA FOTBOLL.
dags att ta tag i snart?

vinst

borens ik- bättre än så kan det inte bli!
här är en av de stora vinsterna som ingen trodde vi skulle ta!

tjejvättern

jag var på fest en gång i påsk och det satte sina spår --> tjejvättern (som vanligt undrar man vart alkoholen får sina idéer från)

men då är det klart, det var ingen fylleidé som försvann som de flesta andra för nu ska vi tydligen cykla tjejvättern.

vi var inne på vätternrundan men vi insåg att vår ambition inte räcker ens halva rundan. tjejvättern var då perfekt. 10 mil på cyklel i solen med massa härliga tjejer överallt. vi ska dricka saft och äta bullar längst hela vägen. ett härligt fotbollsgäng ska ge sig ut på vägarna och få frukansvärt ont i röven och undra vad fan vi håller på med. men det lär det vara värt när vi sen ska skratta åt oss själva och vår idée på festen på kvällen.

träna innan? 30 mil är det tydligen stark rekomendation för. tror du vi kommer träna? nej va? men de andra spelar ju iaf fotboll flera ggr i veckan. jag borde nog röra på mej lite mer så de inte behöver vänta på mej allt för mycket men det är nog lugnt. här ska vi inte vara seriösa.

men måste erkänna att det är egentligen idiotiskt att betala en jävla massa pengar för att cykla sig död och få lite saft och banan längst vägen för att sedan bli serverad potatisbullar av boren dam vid målgång. vi skulle ju lika gärna cykla dessa mil själva och ha trevligt? men nej, blir inte samma grej och blir inte lika skoj, tror jag, inte i närheten. men egentligen är det lite konstigt..

den cykel som ska ta mej från start till mål och som jag självklart valt med omsorg blir... mammas tantcykel. kan det bli bättre än så?

fast 10 mil är faktiskt inte så långt egentligen. och vi har en enda målsättning och det är att skratta oss genom rundan, dricka saft och äta bullar och det målet når vi nog ganska lätt.

men jag trodde iaf ALDRIG att jag skulle tillhöra den skara som gör detta frivilligt... även fast jag är från motala!

.. och den 7 juni får vi beviset!


jag har fått ett jobb!

jag har varit på mitt första arbetsintervju och jag har fått mitt första "ordentliga" jobb. och med ordentligt menar jag, ett meningsfullt jobb där jag får göra nåt jag verkligen vill. jag får hjälpa människor som behöver, hjälpa dom till en så meningsfull vardag som möjligt. jag gör nåt jag kommer ha nytta av i framtiden och jag kommer lära mej så frukansvärt mycket. jag är bara så glad och det ska bli så himla roligt.. tack för det!
sofi, jag kommer sakna dig och våra små pauser, oskar, du får kasta majonäs på nånannan och magnus, nu får du hitta ett nya offer. trott eller ej, det jobbet har betytt en del eller vissa människor har betytt och betyder mycket.  mycket som hänt där åren efter studenten, mycket har jag lärt mej och mycket kommer jag aldrig glömma. tack för det. min andra hälft oskar träffa jag ju också, tacka gud för det.


sommaren i kalmar kommer bli bra, det vet jag!


förövrigt är reklamen som går nu om AMF-pension så sjukt rörande.


the big problem

you don´t know what it´s like to love somebody the way i love you..


det är svårt!

mm, just det!

jag har en ny mobiltelefon, jag har ett STORT problem och jag har en oskar som kommer och hälsar på i helgen.


vuxen?

enligt vuxenpoäng.se ska jag vara 28,1 och hur kan det komma sig frågar jag mej direkt och med ett asgrav med otto på andra linjen. vi tyckte det var lite konstigt men kul!

man är nog väldigt vuxen när det väl gäller. men att vara vuxen på hel tid är jag inte intresserad av, är det konsigt? det hinner väl jag med sen.

men att jag kanske växer har jag märkt efter att saker och ting blivit mer konkreta när oväntade saker händer som man inte kan förbise och därför har jag sagt nej till både stockholm, sälen och abslout gotland som jag verkligen hade behövt åka till (stockholm, sälen) och verkligen hade viljat åka till (ag). men eftersom min situation är som den är måste jag säga nej. det har aldrig hänt förr. jag har tagit mej pengar och levt på inget sen bara för att ha roligt, jag har enbart tänkt i nuet, det har ju uppenbarligen funkat iofs men inte när sånna här oförutsägbara saker händer. man börjar då tänka flera månader i förväg, är det att mogna på nåt sätt? det tror jag, det är nog bra för lilla mej som är en förvirrad liten själ i en stor värld. pengar har jag nog aldrig satt större värde på förr.. men för mycket plats ska det aldrig få i mitt liv, det är en sak som är säker. men att tänka i nuet funkar nog inte när jag skaffar barn och familj. (om 10 år) :)

att vara vuxen innebär många mer saker en denna lilla pettites. jag kommer alltid vilja vara väldigt spontan och ha ett barn inom mej, annars kommer jag inte ha lika roligt som jag haft hittills i livet, även fast det också kommer förändras. men just nu lever jag livet och då vill jag inte vara för vuxen. även fast man nog är det när det verkligen behövs.

men att vara en riktig vuxen är vi nog alla även fast vi inte beter oss som det ibland, på många plan.