whitenight och imorrn!

jag har varit på white night. jävligt oväntat bra kväll, jag fick ha en hänga-med-min-nya-bästis-kväll, vilket var fan fint, och det var en bra kväll. bästa förutsättningarna innan med räddare i nöden som kom till undsättning och verkligen världens bästa sms. sen fick jag bitchslapa lisa, och hon älskar mej för det. haha, och det gör fan jag med. hahaha. fatta vad kul! hårt var det, förlåt. hahaha. jag träffa människor jag inte sett på länge, det var riktigt skönt. sånt är skönt.

jag har jobbat natt massa också. och jag har blivit sjuk, jag orkar ingenting, glömt bort att det känns såhär, tack vare det. jag är död, när man har väldigt mycket sömnbrist känns det ibland som man sitter utanför sin egen hjärna och glor på sig själv som inte funkar utan sin hjärna, är det så det känns att vara hög kanske, usch. fan läskigt, jag vill aldrig bli hög. men på jobbet är det mörkt mest hela natten men ingen vila för det inte. men jag tycker väldigt mycket om mitt jobb, fast minst på natten, och undrar varför jag är så dum som inte jobbar mer.

och så har jag kommit på idag att imorrn kan jag säga imorrn, att imorrn kommer du. shit. what a feeling!

sömnbrist..

jag trodde aldrig att det skulle vara såhär.
jag har inte sovit en blund på hela natten utan lyssnat på skrik och lekt i ett torkskåp så jag borde sova, inte blogga. men det är skönt att blogga.

det är fan svårt det här.

när jag vaknar runt två så ska jag springa till en vän, eller flera. dom vet att jag kommer hoppa på dom och varför också, dom är söta. hihihihihihi..

usch, nu ska jag sluta vara bitter för det är jag egentligen inte alls. jag har nog mest sömnbrist. jag ska sova nuuuu,
hahahahahaha, man känner sig typ full när man har sånhär sömnbrist. kanske ska prova det ikväll kanske? eller nej, jag tycker om att sova..
hörs dagboken
godnatt

stööörande

faaan vad irriterande att man stör sig på saker man aldrig ens skulle tänka tanken om att bry sig om annars... men det är ju faktiskt en ganska speciel situation.. och egentligen är det jävligt fint. men dock såååå störaaaaande..... och jag blir rädd, men bara lite. för jag vet egentligen men ändå så blir det fel och ja, då blir jag lite rädd, för mej själv och för andra. denna vecka ha jag varit rädd, jag är rädd. jag älska skriva i gåtor. ha! så det såååå

jag längtar efter mammas julbord.. det är fina grejer det! så kan det inte bli julafton och framförallt annandag och lite bal så jag får träffa hela kompaniet med flera hemma, planerna smids och jag har börjat längta. det är fint med en såkallad hemvändarkväll en gång om året. viktiga greejer va.

annars är det jävligt gott med trevligt folk och att dricka öl... bara för att det är gott!

jag har inte haft den tiden jag behöver för mej själv. imorrn ska den tas.. för jag måste göra en väldigt viktig sak. och det behöver jag tid för mej själv att göra, för det är viktigt! och som sagt. jag tycker om att skriva i gåtor... det är kuul. hahaha

den där sofia, utan sperma i luggen.

sofia sjunger falsk och sjunger så falsk så hon hostar ihjäl sig istället. det tycker jag är kul, så där riktigt kul så vi skrattar ikapp så det nästan går sönder i hennes hals.

haha.. så det så... jag älskar dagar när man får så mycket gjort och man är helt slut när man kommer hem.. det är gött men bara det inte händer så ofta. haha

haha, nu skrattar hon igen. hon är nog lite konstig. sånt där nästan till gjort skratt skrattade hon.. och hon kollar bara tv nu, ja hon är konstig. och hon vill ha lite heeeets. mohahahahaha! och så hostar hon.. nu räcker hon ut tungen när hon ska härma en smile som räcker ut tungan, ganska lik ändå, fast hon är inte gul. är väl tur det...

själv så har jag kommit på idag att imorrn kan jag säga... 1 week left! det är fina grejer.. wiiii!

imorrn är det fest, huvudvärdskickoff. det blir kul, fia och jag ska leka främlingar, men inte för varandra inte.. aaah, götti!

knak knak i vickans huvud.. knaaaak!

latest

vfu är klart, och ja fick vg, typ mitt första riktiga vg, under typ alla mina skolår. typ. rörd av allt hon sa. blir nog bra det här!
jag vet iaf vad jag vill, det är viktigast..

det har varit fördelsedagsfest. det var kul, riktigt kul. några av mina motalavänner var här. åhh vad jag tycker om dom. nicklas, henke, cindy, martina och oskar, tack. ni gjorde min kväll. och det var väl ändå meningen! folk var roliga, folk gjorde bort sig, folk sa grattis, folk tyckte om varandra, folk skrattade, folk tappade minnen och folk var söta, jag gjorde väl allt, typ.. eller nåt framförallt två saker. jag har helt blåslagna och ömma knän, martina är ännu värre. vi måste sluta åka kundvagn när vi är fulla. men mysigt hade vi, martina och jag och fort gick det tack vara henke och nicklas. haha, vi gillar´t! jag fick träffa några av mina nära som jag inte sett på länge, faan vad fint. jag fick massa fina paket, från motala, från gamla tränare och från kalmar. det va fiint! tack alla som kom.

men det bästa med helgen är att oskar har varit här, vi fick äntligen tid för varandra, själva. den kvalitetstid som inte existerar längre. fan vad viktigt det är. du är viktig. du är trygghet för mej. du är alltid du. du är bäst. och det är alltid vi. this band between us can´t be broken!


snälla! kom hem nu, kom hem.
ont..
kärlek.
förvirring.
värme.åhhh... jag vill skrika rätt ut och gör nog det snart. när fia ringer, haha! crazy crazy... what the fuck is happening? aaahhhh..


aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
aaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!


jag är kär i mina vänner. dom är söta och är snälla bra va!


hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
vore skönt med lite jul och att få åka hem en sväng.. till my dear family och resten av allt varmt där hemma!

snart sååå


två kärleksförklaringar!

jag har verkligen, på riktigt, verkligen på riktigt, insett en sak... (även fast jag visste det innan också)

jag kan inte må bra utan en speciell människa. helt sjukt. she means the world to me. så enkelt är det!
det är till och med så att jag inte kan skriva ner hur jag känner för det går inte förklara! jag är iaf väldigt lyckligt lottad!
i tider som dessa blir allt så himla klart.. och det är så förbannat skönt. så ja.. jag kan inte må bra utan henne! vi tar oss igenom ALLT! och vi är starkare än nånsin! och som hon säger.. "hon vet vem hon är!" och faaaan att hon inte får äta sourcream chips ikväll, det är KATASTROF! we måste fixa.


och en annan sak har jag också insett. jag saknar så in i helvete! och det är så förbannat bra och gör mig glad.. så fucking jävla glad. wwwiiiiiiii!


i helgen kommer några, typ 6, vänner hemifrån och det kunde inte bli ett bättre tillfälle. fan vad dom behövs! ahhh, ska bli så kul! för det är ju faktiskt 89-års jävla födelsedagsfest!...

believe

i don't believe in much but i believe in you..


ljusa långa symboler..

istället för att ha mitt ljus hos mig så har jag fått tre symboliska "ljus" på mitt bord. de får mej att le varje sekund jag ser dom. TACK! vad skulle jag göra annars?