obeskrivligt

aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh... jag kan inte på nåt sätt beskriva denna lycka, lättnad, rus som infinner sig hos mej just nu.. jag har skakat, gråtit, haft ont, blivit ompysslad av mina finaste, fått omtankar och mycket kärlek. det har varit 2 konstiga veckor, tankar har trycks bort hela tiden och man har varit orolig, förvirrad och rädd.

men idag har jag skakat, gråtit, blivit ompysslad av de finaste, fått omtanke och mycket kärlek AV LYCKA och glädje! jag har aldrig i hela mitt liv varit så nervös som idag men jag har aldrig i hela mitt liv känt sånhär lycka.

jag har hoppat, pratat oavbrutet, skrikit, ringt och inte kunnat stå still.. tur att det var tobbe som fick ta mej just då. haha!

jag har fått ett besked, jag har fått det bästa beskedet. ovissheten är över och detta var det bästa som kunde hända. jag börjar nu förstå vilken grej det var som hände och kunde blivit..

men denna gång var det inte min tur! jag lever och jag mår bra och jag kan inte vara nöjdare med mitt liv och dom som finns omkring mej.

tack för allt, stöd, uppmuntran, lyhördheten, reaktioner,  kärlek och ord. TACK alla! man har verkligen känt sig omtyckt och värdefull på ett helt underbart sätt.

jag vill hoppa upp på alla som jag tycker om just nu.. kan inte alla ställa sig på ett led så jag bara får hålla om er.. ni är mitt liv. jag älskar er!

nu ska det firas. firas så inåthelvete.. hela helgen och hela nästa vecka, jag kommer aldrig glömma denna känsla. jag lever nog länge på den...


jag är glaaaaaaaaaaaaaad!

...

jag fick ett mail idag.
jag dog.
i kropp.
i själ.

det är fiiiiiiint.

ja..... hej hej!

ibland vill man springa ut på en äng och skrika ut allt man har inom sig.. typ all lycka! är det såhär det känns.. fatta! haha, JAG VILL! jag vet det... helt sjukt. händer detta mej? tydligen.. jag njuter..


nu är det 8 dagar kvar av ovisshet.. jag mår illa när jag går förbi min brevlåda! ahhhhh, men inte fan ska man lägga energi på det. icke icke.

helgen är fullspäckad.. sittning och jag har inget med den att göra sen 3 veckor tillbaka, kan inte bli bättre. sen är det ju födelsedagskalas också.. hmm, sen vill jag ju göra nåt annat också. hehe.. ooppsss!

all for love


hela världen är så underbar!

tjalalala..
helt seriös. jag är speeeedad. förmodligen har kaffet gjort sitt men jag bara sprudlar av liiv! jag klagar inte. icke. jag är lycklig, hmm.. ja, jag är så sjukt glad jämt. undra varför? haha, eller nej, jag undrar inte alls. jag bara njuter... och njuter och njuter. för jag vet nog varför egentligen. haha, ja det gör jag!

heeeela världen är så underbar.. heja markus krunegård. hej, han är bra!

lisa-låten går för fult också... för lisa är en fin och stark människa. jag beundrar henne så. inte ofta man träffar på människor som hon, jag har gjort det två ggr innan! hon är så fiiiiin, så fiiiin! hon är typ min idol, lisa, du har ett stoort mega fan.jag är stolt över mej själv, bara så ni vet! helt sjukt egentligen. jag är stolt. det är ju fiiiint. och det är ju bra att vara det!och så måste jag säga att helt seriöst... att ha denna människa nära en igen är fan ja, det kallas fan i mej LYCKA med tio ggr större bokstäver än jag kan skriva. och snygg är hon med!


se det positiva som händer, och fan hur bra man mår då..

hade fiiiiiint!

lucky luck

jag älskar dessa lyckorus som gått genom mej mina senaste dagar.

helgen är ett enda stort lyckorus.  sleepover heela helgen låång. bäst! egga fick en ny betydelse och inte fan klagar jag, nej nej, helgens lätt STÖRSTA höjdpunkt! det är veeery nice. smslyckodans och asfalts-ta-igen sen-och-enbart-ta-in-lycka. lycka av det som satt jämter mej och det som händer. lyckodans och lyckotårar. fiinfiiint nattsamtal och flum och ännu mer lycka. det är fiiiiint. eller som lisa skulle sagt, det är fantastiskt eller som fia skulle sagt, det är perfekt. så just det, allt det är det!

haha, det är kul. det är nåt ovanligt och det är så jag vill ha det. jag gillar sitsen, jag är faaan nöjd att jag sitter i den så jag sitter bekvämt.

haha, allt är fiint. typ!

bara att jag inte vill vara 1 % av befolkningen, men nån ska väl vara det också iofs. och inte fan går jag ner mej ändå. i´m strooong. just det, det är fiiint! 2 veckors ovisshet kvar. och tacka vet jag mamma för stödet! du är bäst!


ahh, ge mig mitt godis snart också, jag har väntat läänge nu!..

imorrn ska jag luncha med min hero emil.. och så har jag ju faktiskt spelat fotboll igen, aaahhh, gud vad jag älskar den sporten och framförallt när den är inomhus! wiii...

hade fiiiint

sover like a pigg

ligger i sofias sofa och precis vaknat. hon sover, like a pigg. vi skulle gått upp kl nio men shit the same, hon tycker om att sova och jag tycker om när hon sover eftersom hon tycker om att sova, men ska nog väcka henne snart. undra hur? ska jag hoppa i sängen? kasta vatten på henne? slå en kudde i huvudet? skrika i örat? eller bara be henne vakna.. hmm, jag skulle tycka det va roligt att hoppa i sängen!

idag ska tankarna ägnas åt allt annat utom det, kroppsligen är det bättre och nu kööör vi! hejjjja mej! suck.. jag ska spendera kvällen i ett interaktionsdesign sällskap och äta ost. det är bra.

oj, nu rör hon på sig :) och gnyrr hon... oj, faaaan jag fick inte hoppa på henne. åhhhhhhh! och förövrigt borde sofia vara jätte mätt, hon har ätit jätte mycket burger king inatt på cypern.

3 års dag idag, faan. varför allt på samma gång?
jag tror inte jag fattat än, vad som händer, det är overkligt. det är en chock!

men ikväll ska jag käka 10 ton ost, typ och kanske några kex också.


shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

ibland får man en ny syn på saker och ting när vissa oväntade saker händer. och det är bra! man inser vissa saker och vad som kanske är viktigt att verkligen lägga sin energi på och vad som inte är! man vet att allt kommer lösa sig, jag vet det! jag måste veta det!!!!!!!!!!!
ehh, usch. dum dag att blogga!men faaan vad jag älskar våra heliga onsdagar. igår kan sammanfattas med black jack, vin, fiiiinmiddag, bästisar och SKALFABRIKEN! hahahahahahhahahahahaha

vin och ost kväll kan också bli en vin, ost och britney kväll om kära marie är med, dock vad härligt det va. nostalgi ja visst!


sleepover, jag älskar sleepover, varför har man inte det oftare? idag har jag det hos sofia. och det ska jag införa som en standard grej!

jag är vilsen lisa, tralataalalalaaa.. den kan bli en klasiker, eller det är det. vi tackar olivia! tack.

tjofjong!


lyckilycka!

sånna där dagar när man bara gåroch ler och bara gör saker som faller en in är fan det bästa som finns. inget speciellt som hänt utan man känner bara lycka liksom. jag älskar dom och idag är en sån dag. och det kommer hålla i sig sååå länge, det vet jag! tjaaallaaalalahaaalalaaaaa..

jag har hittat mina två jämlika (kan man säga så) var iofs länge sen jag hitta dom men faaaan vad jag är lycklig att jag har dom! tookgalet..

i lördags var det fest här, jag som skulle ha fest för lite av mina närmaste bara. lyckat, noot! meeeen fan vad foolk och faaaan vad kul det var! kåren va fan roligaste på mycket länge, shaaakieeshake! ahhh! jävla hälig lördag helt enkelt. söndagen hos lisa var fan klockren i ett avseende. det va fan roligt egentligen.. looove!

sen vill jag bara säga. heeeeeeeeej, hemskt så mycket heeeeeeej! (hmm, undra vem jag fått det ifrån) men vi gillar´t...

och så ett tips.. om man inte har nåt att skratta åt, skratta ändå.. för faaan vad man inte kan sluta skratta sen.. och vet ni att man mår såå bra då, det är vetenskapligt bevisat, det säger min lärare

looooove!

allt? inget?

grattis!

jag hade världens bästa onsdag förra veckan. jag är lyckligt lottad. 

förändringar sker hela tiden, vissa gillar man och vissa inte.

jag håller på att hinna ikapp mej själv och det får mej att le, väldigt. happiii!

och nu är åre bokat, jag och fia. patrik, sara, david, emil, kim, johan och alla andra miljoner studenter som kommer vara där samtidigt. fatta vad det kommer bli the happening. v. 5 är ju jätte snart här, eller inte.

och jag blir kvar i kalmar tills i höst, nej till jobb. men det känns rätt, tur det! det finns andra planer och dom är BRA!

annars är det en person som saknas mej och det är oskar!