julafton

då var det över för iår. mysigt som vanligt och bara en massa bra klappar! är så nöjd.
dagen började ut hos oskar föräldrar men julklappsletning i skogen, fika, mys, julsaga och öppen brasa. hur mysigt och trevligt som helst. sen bar det av hemåt till julbordet och den vanliga julen hemma! alltid lika bra.. jätte god mat och flum som vanligt. storebror och jag är som vanligt bäst på tp :)

på kvällen bar det av till cilla som fyller år och träffa massa söta vänner man inte sett på ett tag, hur trevligt sopm helst. sen gick vi till ett fullt brygget och trängdes men det va trevligt att träffa allt folk man inte sett på år och dar.. gick hem vid ett eftersom det var nån som var lite full ;) oskar .. haha! riktigt kul!
helnöjd med julafton.
juldagen är dock meningslös, vi har bara legat och dragit oss men ikväll blir det lilljul med alla tjejerna. lovely!

imorrn däremot är ju årets höjdpunkt.. annandagsbalen. vi ska först ut till kristberg och kolla åp fotbollscupen som vi alltid spelar annars, första året jag inte är med. skumt. sen bär det hem till virre med bastu och bubbelbad och tjöt med tjejerna sedan gör vi oss iordning och drar till två små hus där daniel har fest. sen harrys som kommer vara proppfullt med folk. ska bli sjukt kul att verkligen träffa alla som man inte sett på jätte länge för alla går dit denna dag!.. i lööööv!

nej, nu ska vi laga lite mat.. puss och god fortsättning som man säger!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback