minnen

ligger nu i sofias säng och kollar på när hon gör ordning i hennes extremt galanta lägenhet MED EL. när man flyttar och så så kommer ofta massa gamla kort fram och små saker som gör att man minns tider från förr.

just nu hittade hon kort (sånna man tar på) från tiden när vi bodde ihop allihopa, jag jenny och fia. fy vilken tid.. helt galet! vilka vänner och vilka stunder. då mår man bra när man tänker tillbaka. mina tjejer! ha! slumpen kan vara det bästa ibland. fan 1,5 år sen men känns som 100. mycket har hänt.. men vänskap är det!
 
   
 


familjen!

i mitt huvud ekar ordet familjen. jag har hittat ett gäng människor där jag kan slappna av och vara mig själv och jag vet att dom uppskattar mej. efter bara några dagar ihop på en festival, det är inte vanligt. det sa bara klick! jag har nog aldrig skratta så mycket som jag gjort i helgen som tillbringades i gbg hos dom. tårarna bara sprutade vissa ggr. ölen i solnedgången var inte tråkigare, 3 dagar i rad också. båt och massa klippor på öppet hav och sol var fan inte tråkigare det heller. alla internskämt och stunder med prat om allt och inget. vänskap! minnesluckor ;) och mys! jag vill ha mer, av allt. jag kan inte släppa denna helg och allt som hände.. jag har hittat nya riktigt fina vänner! jimmie, crister och andreas. pärlan, love you!
nu planeras det för mer.. för att - "hatten är din. det tycker vi är roligt".. hahahaha!


nu är man tillbaka i kalmar men skulle bli glad om nån ville ge me gbg igen, helst typ nu, eller iaf väldigt snart! vill inte tillbaka till den tråkiga vardagen.


so let the moon shine softly on the boy I long to see
and maybe when he dreams, he'll dream of me..

as usual

förtydligande..
när jag skriver i min blogg är det mina känslor jag skriver om, om mitt liv och vad jag gör osv tycker någon det är jobbigt att läsa och tolka vad jag skriver och till vem, som ofta väldigt få människor vet, tycker jag denna ska sluta läsa. för just det, det är bara jag som vet vem mina tankar och ord är till. thats it. ingen ide att tolka, ni lyckas nog inte ändå.. :)

och jag är inte ett dugg arg, kändes som det lät så men nej, en person mena enbart väl.. bara som det alltid är. folk tror och tror men vet sällan.. vi är väl alla likadana.

imorrn blir det gbg och familjen samlas igen, kan det blir mer underbart! tack virre och jenny för ikväll också. underbart! intervjun, ja, vad säger man, gick hela vägen så 6 timmars intervju var man ganska trött efter.

take care och sluta dra massa slutsatser, blir inget bra ändå. vill man säga något, säg det rakt ut, för jävlar vilka bra saker som kan hända då.

..

du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu

framtiden?

det finns många tankar i mitt huvud om min framtid just nu. det är faktiskt inte helt klokt! iväg ska jag, helst på ett sätt om allt går vägen, det vet man inte. jag lär väl hinna ångra mej 10 000 ggr också, annars finns det tusen andra saker jag vill göra också. nu tar vi en bit i taget så löser det sig alltid.

kräftskiva stundar och mycket annat tok med mina kära. har iaf haft underbara dagar hemma där jag lyckats klämma in en hel del fikan, två biovisningar, promenader, kära återseenden, fotboll och mys, trivs som fisken. och det är inte slut än.. mer kaffe lär det väl bli.. och fest i helgen, kräftskiva med bl a kalmarfolk som tittar hit och det kan man ju inte missa, kan bli skoj, det drar i min alkoholnerv efter 2 veckors uppehåll också. tar väl igen det i gbg, skulle jag tro, kan bli galet.

nån som vill skjutsa mej till stockholm på måndag eller kanske bara har vägarna förbi och en plats kvar så jag kan hänga på? hehe

går det förlåta?

kan nån lära mig att förlåta?then tell me but don´t hurt me anymore.


allt och inget..

på tisdag ska jag på intervju, en intervju om att jobba med barn, utomlands, och ordna massa sportaktiviteter. fatta vad gött. men det finns saker som håller mej kvar, speciellt två, dom börjar på p och s.

jag tycker det är läskigt med känslor till människor men samtidigt helt underbart, fast det är väl ingen nyhet för någon iofs. det är stunder som igår som får en att vilja stanna klockan och bara njuta av allt som händer. och det är väl såna stunder man ska ta tillvara på och tänka tillbaka på när det blir nattsvart igen. trygghet och att känna sig omtyckt är väl det viktigaste av allt? behöver inte vara mer än så, tack!

känslor förändras till våra kära och våra vänner också. man märker tydligt vad som kan hända när förändringarna tar deras liv. det är synd, men det är fakta. jag kommer överleva men det är förbannat tråkigt, det som en gång var kommer aldrig igen, that´s life i guess. 

en stor förändring kommer ske i mitt liv hur som helst, min sofia flyttar till mej igen och kan man vara mer nöjd?

jag har ju semester också, även fast jag inte vill, jag vill jobba mer, konstigt? jo, fått höra det. jag trivs så himla bra på jobbet så det är inte sant och jag kan inte beskriva hur mycket jag lärt mej om människor och alla problem och dilemman på bara en månad. så otroligt givande och lärorikt.

jag håller fortfarande tummarna för min och lisas utlandsresa. ha, kan bli bästa nånsin!
göteborg nästa vecka lär ju inte bli lugnare, familjen samlas igen. så gött!

i will never forget you..


ta hand om varandra.


till dig, min kära!

den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna..