nyårsafton imorrn!

tiden bara springer iväg här hemma! sjukt vad fort tiden går. känns som jag inte hinner med nåt, jobbar juh hela tiden.. men det är gött med pengar! har träffat alla jag vill träffa iaf och mer kommer det bli. det gillar jag! mysigt med lunch på stan idag och allt sånt..

annandagsbalen var helt underbar. sjukt kul innan med alla mina vänner samlade, dom flesta iaf.. några var ju hos larse också men dom träffa jag på dansgolvet på harrys sen.. spännande kväll måste jag säga! oväntade saker hände. tokigt tokigt :) men det var iaf en kanon kväll! tack alla som gjorde kvällen så bra!

nyårsfest blir det nu också.. så trevligt så. till niklas och adde som ordnar stort partaj på maif med mat och bordsplacering och massa massa folk. ska bli hur bra som helst.. många gamla vänner som ska dit så det ska bli hur kul som helst. innan ska jag ut till dynudden med virre, pelle, jonas och erik och ta oss lite fördrinkar :) dyker nog upp hos dom ganska tidigt.. måste prova mina outfitar.. kan inte bestämma mej vad jag ska ha på mej men det löser sig alltid, aldrig varit så noga så varför bli det nu?

annars trivs jag bra här hemma.. och det är väl tur det!

bara det att jag saknar mycket och drömmer mej tillbaks på hur det var då.. och börjar fundera.....
jobbigt jobbigt.. löser sig i framtiden också antar jag!

ikväll har det gjorts grönsakssoppa och varit sjukt slappt och nu ska vi titta på film!...


gott nytt år världen!

julafton

då var det över för iår. mysigt som vanligt och bara en massa bra klappar! är så nöjd.
dagen började ut hos oskar föräldrar men julklappsletning i skogen, fika, mys, julsaga och öppen brasa. hur mysigt och trevligt som helst. sen bar det av hemåt till julbordet och den vanliga julen hemma! alltid lika bra.. jätte god mat och flum som vanligt. storebror och jag är som vanligt bäst på tp :)

på kvällen bar det av till cilla som fyller år och träffa massa söta vänner man inte sett på ett tag, hur trevligt sopm helst. sen gick vi till ett fullt brygget och trängdes men det va trevligt att träffa allt folk man inte sett på år och dar.. gick hem vid ett eftersom det var nån som var lite full ;) oskar .. haha! riktigt kul!
helnöjd med julafton.
juldagen är dock meningslös, vi har bara legat och dragit oss men ikväll blir det lilljul med alla tjejerna. lovely!

imorrn däremot är ju årets höjdpunkt.. annandagsbalen. vi ska först ut till kristberg och kolla åp fotbollscupen som vi alltid spelar annars, första året jag inte är med. skumt. sen bär det hem till virre med bastu och bubbelbad och tjöt med tjejerna sedan gör vi oss iordning och drar till två små hus där daniel har fest. sen harrys som kommer vara proppfullt med folk. ska bli sjukt kul att verkligen träffa alla som man inte sett på jätte länge för alla går dit denna dag!.. i lööööv!

nej, nu ska vi laga lite mat.. puss och god fortsättning som man säger!

jobb och jobb igen!

känns som det är det ända jag gjort denna vecka.. och hängt med oskar då, typ jämt. igår var vi i lkpg och skulle köpa julklappar.. oskar gick det bra för men själv så köpte jag ett linne till mej själv och så fick jag födelsedagspresent och julklapp i form av två andra linnen av oskar. taack!
jobbet går bra.. som vanligt.. humöret går upp och ner också när man kommer in vid tre när vi ska gå hem med en jätte order, tjooohoo vad jag gillar dom ibland... NOT! men så funkar det på mixum, det vet jag ju redan! det jobbigaste är fan att gå upp på morgonen.. annars flytter det på..

jag vill träna fotboll idag men min piss fot som inte blir bättre är i vägen, faan, jag älskar ju inomhusfotboll!
till stan med frida nu iaf, ska bli kul att träffa henne.. lite att greja med också.. en sväng förbi nicklas, julklapp, systemet och biljett till annandagsbalen! aahh, fan julafton på söndag, var är min julkänsla? får iaf paket idag av syrran, födelsedagspresent, ska bli kul att träffa henne med!
saknar min kära vänner som är överallt i sverige just nu..

men det bästa man kan göra är att glädja nån till tårar.. sofia, du är värd det bästa i världen!


all i want for christmas is you...

jobb jobb jobb!

jag är så sjukt sliten.. är fan tungt jobb när man inte är van, känns skumt. men allt flyter på som att det var igår jag jobba heltid! får väl jobba hela veckan antar jag.. det märker man sen.. foten tar sjukt mycke stryck, kan inte tabletterna värka snart?

snart är det julafton och annandagsbal och fest med mina nära och kära här hemma, ska bli riktigt skoj att träffa alla! nyår blir jag tobbes dejt till larse eller så ska man väl ut till djurkälla eller så händer nåt annat skoj, inget planerat, orka, nyårsafton är så sjukt överskattat!



annars gör det ont inom mej!..

du får inte flytta ifrån mej också.......

21 år..

festen i lördags var kanon, måste dock erkänna att det blev lite mycket där.. vi börja vid 3 eftersom vi skulle gå till kåren tidigt och till bartömningen!.. vi blev ett tappert gäng som köärde igång och sen droppa det in mer och mer och alkoholen
flödade :) kossan var ju tvungen att vara full hela tiden.. hehe, tack ida, anna och jenny för världens största komugg! alla mina nära och kära från alla håll och kanter var där och det var det bästa!.. fick massa fina presenter, det mesta i spritform. fick en så jätte fin prinsesskrona av sofia och stefan, blev så fin. finulig som anna är hade hon köpt en enhörningsdräck med rosa svans som jag skulle ha på mej.. tur att den var så lite så att det blev en tröja.. men kul var det! haha, ibland måste man bjuda på sig själv riktigt ordentligt..tack alla för en grym kväll även fast jag har ganska dåligt minne.. har hört mycke och oj säger jag bara.. men som sagt man måste bjuda på sig själv ibland :)
råka dra på mej ett köpstopp igen också.. tokigt tokigt!
efter kåren blev det efterfest hos mej och där var det fullt hus.. haha, det va skit skoj! sprang mellan rummen men fastnade sedan i köket där det var gitarrspelande och skön sång. så vackert måste jag säga, fick min alldeles egna låt spelad för mej också.. när klockan slog halv 7 och det var dags att sova och då märker man ju självklart att min rum är fullt med folk och upptagen säng så vara bara knalla med mina kära vänner hem och sova där..

förresten.. KOSSAN LÄCKER :) 

tack alla för alla presenter och för att ni kom! ni gjorde min kväll!

den riktiga födelsedagen spenderades sjukt bakis med en kebabrulle och en tågresa hem för att få världens goaste mat av världens bästa oskar!
idag har det jobbats så sjukt mycke och så sjukt länge, suck. tur att oskar, sofi och fredrik är där iaf! imorrn blir det med jobb och detsamma på onsdag!.. suck! så nu ska det sovas alldeles snart!

imorrn ska jag få presenter av familjen, spännande spännande. måste fixa enjulklapp med och inhandla en annan!

förövrigt är jag en stor idiot. förlåt!

dan före dan (före dan)...

nu har vi käkat och tittat på film med ida, anna, anna och jenny.. så trevligt så! annars har dagen gått ut på att sova, städa, packa och tvätta. kuljul!

gårdagen var däremot mer fart i.. tobbe, mackan och jag titta på tv och slappa lite. sen vi tentaresultatet och vi klara det alla tre så vi var tvungen att gå till puben och fira! och det va kul.. mycket händelserik kväll! trivs så bra med er båda!

nu sitter jag och inväntar sofia och stefan som ska anlända runt tre inatt och jag kommer somna innan dom kommer, är så trött! men ska bli sååå skönt att träffa min sofia igen!

annars kommer dagen imorrn bli hård.. och såå grymt rolig, längtat så.. först blir det en sväng på stan med alla besökare denna helg sen hem och göra sig iordning och börja festa för här börjar festen kl 4 imorrn! shiit vad jag ser framemot detta!
min födelsedag dock kommer spenderas med städning, bakfylla, pizza och tågresa till motala! men det är det värt, jag har min dag imorrn!
firas inte hemma förns på tisdag heller! ska bli skönt att komma hem och träffa vissa människor som saknas ständigt!
ska jobba måndag och tisdag nästa vecka än så länge iaf.. pengar pengar.
måste handla mina julklappar med!.. och göra klart visa julklappar!.. mycke att göra nu.. eller nja, kanske inte.. men mer än vanligt :)

grattis anna till höstens fylla :p så klockren!

nu ska jag sova! puss och hej

pissakut!

vilken piss dag igår.. fan! satt på akuten från 9 till halv 4, usch! första timmarna gick juh bra när mårten höll mej sällskap, taaack! sen ble jag ensam.. tog massa prover, och mina blodkärl är juh helt cp, ont som fan gör det när dom grejar runt i armen med en nål. ultraljud gjorde jag också. men slipper skära i foten nu.. blir nog sen.. först måste jag käka pencillin för infektionen och har gått ut i kroppen, min sena är skadad och det är så svullen och infekterat där att det inte läker.. kul jul! så förhopningsvis så räcker antibiotikan! jag hoppas så innerligt! vill ju kunna gå utan att få så ont.. vore skönt faktiskt!
vilken piss dag igår tills det blev kväll! va på julshow där mackan spelar och det var hur trevligt som helst!.. tack tobbe och mackan!.. ni är allt bra ni!

idag blir det häng med dom igen och handboll och film typ!.. ska bli skönt.. har ju fått en ny granne idag med.. tobias larsson! tjooo!.. haha, samma korridor och allt. vi höll löften vi gav för typ 5-6 år sen.. coolt :) haha!


vad är det som händer? glad är jag iaf!.. och det är ditt fel ;)

imorrn kommer sofia och stefan, ska bli så skönt att träffa henne! längtar som faan! kommer dock bli trångt i mitt lilla rum men det blir nog så mysigt så!
ida och anna kommer med, ska bli kul att visa er stan.. hehe!
sen på lördag smäller det, jag lääängtar!

puss och hej!


fotjävel!

dagen började med ett besök på vårdcentralen och undersökning av min fot, sen kårkvällen för 2 månader sen när jag skar sönder den, och det gick fort.. var tvungen att träffa läkare och skulle komma tillbaka vid fyra.. det han kom fram till var väl inte världens roligaste saker.. de alternativ som fanns var att skär upp foten igen, sena är troligen av och inflamerat.. tjooohoo. så fick en remiss till akuten som jag ska till imorrnbitti! jag dör.. jag vill inte att som ska skära.. gå på kryckor och skit igen. usch, dyrt blir det här med, jag som är så rik. vet inte ens om dom gör något imorrn.. får säkert åka tillbaka igen och skickad hit och dit. jaja, det är inte alltid livet är en dans på rosor!

annars har jag kokat knäck, skit goda men dock lite sega :) sen blev det pannkakor och film me anna, mackan, david och tobbe. pannkakorna kan ju diskuteras om vi lyckades med men kul hade vi.
puss på er allihopa!

present från usa..

idag har jag ridit igen.. så mysigt så, gillar min kari.. skönt att komma ut med även fast det var sviinkallt och halv storm!.. alltid lika mysigt att mysa med alla hunder med.. snart får jag mysa med min wilma, lovely!

idag har jag fått present från usa.. så kuul och fick en chock imorse när jag öppna brevlådan ch det låg ett stort kuvert från martina där. ett par assnygga victoria´s secret trosor och lite läppgrejer blev det. asbra juh, tack så mycket gumman! saknar dig sååå...

annars har det varit en slapp dag.. trött som faen är jag. blev ju väckt av oskar halv 6 imorse.. yrpanna :) så sött så!.. haha!
imorrn blir det vårdcentralen och lussekattsbakande och knäckgörande.. ska bli mysigt.. vill ha lite julkänsla juh!

nu är det bara 6 dagar kvar ni.. haha! va gammal jag blir.. eller inte alls faktiskt :)
förövrigt är ryan adams - how do you keep love alive världens bästa låt.. såå fin!

hej hopp och önska mej lycka till imorrn med min lilla fossing!
!

taack!

glädjetårar är underbart!.. så härlig känsla som gick genom kroppen, det var längesen...
detta samtal behövde verkligen jag, och vi, vet inte hur länge jag orkat annars!... nu ler jag bara...

du är det bästa jag vet.. du ger mej sån glädje och trygghet!

jag älskar dig nu och för alltid!

lyckad lördag!

gårdagen var riktigt lyckad, förutom vissa stunder av kvällen när vi fick på hälsning av falck och den frukansvärt sura vakten! det blev mer folk än väntat och hur trevligt som helst. var lite sur där ett tag på vakten men det gick över när jag fick spela lite tv-spelsgitarr, svårt som attans! kåren var lika trevligt som vanligt..
efterfesten var nog den bästa nånsin! jessica, tobbe, josse, david och jag hamna hemma hos mackan där vi skulle se det historiska "lift off" och det gjorde vi, vi var så sjukt impade.. haha, stoort. sen blev det världens godaste makaroner med kycklingwok som mackan gjorde.. och så titta vi på jackie brown och myste allihopa på en madrass medans jessica fick ha sängen för sig själv, mysigtpysigt! sen decka jag tydligen och vakna vid 12 imorse och undra vart jag var.. hehe, det va skoj.. jag var helt död! grym kväll!

nu ska jessica, mackan, tobbe och jag käka pizza och titta på film!.. ska bli gött...
imorrn ser vi framemot att åka till mönsterås och rida igen!.. ska bli såå skoj!


jag längtar så sjukt mycke till lördag!.. verkligen jätte mycke.. denna vecka måste gå fort..



tänker på dig....

helg igen!

måste bara berätta hur kul det är att rida, var och red igen i torsdag.. i skogen denna gången.. det är verkligen jätte kul!... men ljumskarna tycker nog inte samma sak :) anna, på måndag är det dags igen! aahh, håller på att bli häst tjej här, haha!.. eller inte!
på kvällen va vi på öland en sväng sen blev det handboll och vid halv 10 öppna vi första cidern. impulsfest kan man säga :) gick till mackan och sjöng, dansade och skrattade. mackan visa vad han kunde på gitarren och pianot, så braa! fick t.o.m. en egen låt skriven till mej själv ;) grym kväll!

fredagen var ganska meningslös överhuvudtaget.. gött med kinakäk iaf. pommesen på kvällen var dock inte lika goda ;)

ikväll är det fest här, som vanligt. vi ska käka och dricka vin några stycken. ska bli hur trevligt som helst!

en vecka kvar nu och jag längtar så mycket till festen, ska bli så kul. hemgång på söndagen också.. julen är nära, härligt! nästa vecka känns så sjukt meningslös, bara så ni vet!

ska till vårdcentralen och kolla min fot på tisdag! ska bli spännande.. vill kunna gå ordentligt igen! men jag har redan glömt bort tiden, tog 2 min så måste ringa igen, hehe!




jag saknar dej så enormt, om du bara kunde inse det!




jaja, ha ett bra liv.. heeej!

tentan..

då var den klar, på en timme... förhoppningsvis iaf! känns okej, men några frågor har jag aldrig hört om så vi får se.. kan säkert gått åt helvete med, vet man aldrig, 50/50 chans liksom, märks om en vecka.
kul har det varit att plugga iaf :).. tack mackan och tobbe. apan hjälpte en del när jag satt där. :)
då har man jullov då.. som att jag inte redan slappt i typ 2 månader eller nåt!

sofia har gjort min blogg så fin, tack gumman! snart ses vi .. tjooo!

rulltårta..

fick ett ryck och bakar just nu rulltårta :) haha, allt för att inte behöva läsa skiten..
båda negerbollar coh rulltårta på 3 dagar.. stort!


och förövrigt är det sjuuuukt jobbigt att vispa ägg ocg socker poröst för hand, tur att jag strunta i grädden! :)

tenta imorrn!

första tentan på mycket länge.. shit! känns okej, kan verkligen gå helt åt helvete men kan gå kanon också.. beror precis på hur dom lägger upp det. så är det väl iofs på alla tentor! det jag pluggat på kan jag nog, men räcker det? det märks imorrn. snart ska jag iaf bli förhörd väldigt hård har det utlovats.. kan behövas!
vi får se imorrn hur det går.. hmm, fest på kvällen.. ska nog tjata lite på anna, hehe

sen är det ju verkligen jullov för mej, längsta jullov jag nånsin haft. gött.. och det ska spenderas mesta delen i motala med födelsedag, julafton, annandagsbal, nyår?, inomhuscupen... men först ska det firas rejält här nere den 16:e, ska bli grymt!

ska nog läsa anteckningarna igen så slipper jag det sen för en gång till ska jag nog göra det!...


ha ett bra liv alla.. :) nån som känner igen? nån på mixum kanske.. fredrik? :P

måndag igen...

måndag igen då.. skoj! seriöst, tiden går sjukt fort... läskigt juh!... inte gör jag nåt vettigt med den heller.. ännu värre!

lördagen blev ganska bra ändå.. hade skoj hos henke men anna och jag tyckte det var lite segt tillslut så vi gick till mårten istället och där var det livat, hehe! vilka muppar men kul hade vi iaf... fyllon! :).. fast min mage inte mådde bra. bara hålla humöret uppe så löser sig det mesta :)
kåren var lika trevlig som vanligt! inte lika kul att komma hem bara, jobbig natt!
söndagen spenderades med mupparna tobbe och mackan, haha, mycket plugg och lite flum.. eller tvärtom var det nog :) scones och film på kvällen.. skön söndag!

idag har det pluggats mest hela dagen.. eller ja okej halva då.. börjar få lite grepp om det nu iaf, känns skönt. men imorrn blir det maratonplugg med mupparna igen, jag ska fan klara skiten!


undra varför jag mår illa hela tiden!.. usch, jobbigt detta... går över med tiden iofs så..!

ahh, varför drömmer jag så mycket om dig för? skumt!

kan inte min haka bli normal igen!.. haha.. det är fylleslaget på spiik-innebandyns fel, inte mitt. aaah!!! :)
och min fot är ju ännu värre.. kan inte den bli bra snart!... jag vill kunna gå ordentligt och framförallt spela fotboll!.. jävla bugg och gladflaska och jävla klantarsle till mej själv, men det är jag väl typ i allt jag gör så :)


martina!

saknar dig... varför ligger usa så långt bort?


puss världen!

back in kalmar..

varit skönt att vara hemma, nästan så att jag inte vill tillbaka. jobbet igår var kanon skoj, drog en djup suck när jag insåg att jag var tvungen att packa pasta men det gick juh kanon! robin måste väl vara en av dom skönaste som finns :) på jobbet igår var det verkligen som gamla tider. va det rätt att gå vidare?

just nu mår jag bara så illa att jag måste spy hela tiden, tåget var kämpigt. jobbigt, jag har aldrig mått så här! konsigt.. men det går över snart. sovit skit med, drömde att jag blev misshandlad men oskar kom och rädda mej, gulligt va :)
anna kommer hit snart och då ska vi till henne och henke på fest, med det gänget kommer det gå vilt till. haha, tur att jag är så laddad då. NOT! vi får se hur kvällen urartar sig.


tänker på dig.. varför?


ta hand om varandra där ute! alla behöver det nångång!