sommarlov?

då var det sommarlov då.. nästan. lite restskit kvar men det görs nästa vecka. så skönt. men samtidigt är det så tråkigt när alla åker härifrån, usch. opponeringen gick riktigt bra och jag är glad för det, nöjd som attans. vg på förra uppgiften med vilket är chockerande, inte likt mej. så tack för det!
styrelsemöte på schemat idag. mycket som ska bestämmas till nollningen. mycket som ska göras.

"du har så lätt att stampa sönder, när du väl fått in en fot.
det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot.
du har så svårt att vara ensam
så du går till "lilla mig"

hopplöshet.

jag är splittrad. som aldrig förr. det mörka håller på att ta över. vill tillbaka till det gamla. vill inte att det skulle hänt. jag kan inte göra nåt åt det. jag vill bara inte mer. ju mer jag tänker ju jobbigare blir det. ju mer oförståligt blir det. ju ondare gör det.

snälla, ta mej här ifrån. jag vill bort... nu!

vet precis vad jag vill göra men det går inte. helvete!

ingen rubrik idag heller.

ikväll blir det taco och vin med härliga människor, välbehövligt!

..det är varning för ras
gå så försiktigt du kan
dina ögon kan krossa min värld
som stenar mot glas..

..och mina tankar och minnen står mig upp i halsen..

..jag faller.. vi faller..

rubrik?

i lördags var det risk för karatefylla och det var väl det minsta det blev. kul var det iaf.. tills det börja ta slut. men inget mer om det..
frida, mina tankar finns hos dig! du vet vart jag finns. love you!
snart är det sommar och alla lämnar kalmar, tragiskt ju. jag vill inte hem, bara i en vecka eller så. och jag vill framförallt inte jobba.

hur kan man orka ta sig igenom detta? varför satte du mej i denna situation? hatar dig för det!

well I'm on a champagne high
were will I be when I stop wonderin' why..

bästa kvällen!

här behöver man bara ringa ett samtal för att få lite välbehövlig mat, uppmuntran och lite vin såklart. tack jessie för en väldigt välbehövd kväll för oss båda. you always save me baby!..

du är bäst!

annars så kommer man inte ifrån dessa tankar och rädsla.

beachparty på kåren ikväll. pubtömning och roligt folk.. kan bara sluta på ett sätt..

no more to say.

aldrig..

aldrig nånsin har ett blogginlägg fått mej gråta som det jag läste nyss..

helvete!

ett helvete!

har precis gjort nåt av det svårast som finns.. men jag har stått på mej också. men vad fan är det att vara glad för?
aldrig nånsin trodde jag att jag skulle behöva genomlida detta, aldrig. trodde dina ord i början. sen trodde jag inte på nåt innerst inne även fast jag ville och försökte. nu tror jag på dom igen för nu känner jag dig och ser det i dina ögon. du har insett vad du gjort och det är iaf ett steg i rätt riktning. och du ångrar dig. visst. men att förlåta såna här saker är bland det svåraste som finns och jag hoppas att jag kan det nånsin. du betyder sjukt mycke och det kan ingen ändra på. det gör bara allt värre.

du kommer alltid finnas i mitt hjärta. men där kommer även märkena på mina armar från dig vara.

och nu vet jag..
man kan älska och hata samtidigt. man kan älska personen som man vet finns där nånstans, men man kan hata den andra personen som oftast visar sig och sårar frukansvärt. och att det inte bara är psykiskt du sårat mej känns så overkligt på nåt sätt. att du kunde göra som du gjorde känns helt oförklarligt.

och det jobbigaste är faktiskt hur mycke jag bryr mej om dig. hur mycke jag vill göra för dig och för att du ska må bra..
och ja, ja vet. fel av mej att känna så.

så mycke känslor nu, så mycket saker jag vill som inte går. så mycket jag vill ska göras om.. allt det du säger stämmer, visst. men vill inte att det ska stämma. allt förutom att man inte kan göra något åt sina misstag stämmer.. men vad är det nog bäst du kommer på själv.

jag orkar inte mer idag. usch!

you´re in my mind. och jag är orolig.

kvastkampen -07

fan vad kul det var. helt galet skoj! trodde hela helgen skulle sluta i katastrof efter det som hände på onsdagsnatten men jag stå på mej och gjorde det bästa av vad som var. och det är jag så slad för. tänk om jag inte hade haft kvastkampen att tänka på dagarna efter, då hade det nog allt slutat i katastrof.

helgen innehöll mycke tokigheter. jag har badat i systraströmmen eftersom våran flotte kanske inte var den bästa :) jag har studsat runt och pratat med otroligt mycke trevligt folk. jag har lånat ut mitt rum som hotellrum (glöm inte kalsongerna nästa gång :). jag har haft duschfest (tokigt det blev). jag har varit på sittning, hängde mer med på fredagen än på lördagen av förklarliga anledningar, men skoj var det ändå. jag har varit på fest lite överallt i stan. jag har tydligen haft fest i min korridor men jag har inte varit där. jag har festat på tullslättens alla våningar. jag har lekt på kuddstocken (självklart slog jag i mitt huvud) jag har drickit sjukt mycke alkohol. jag har typ varit full dygnen runt. jag har drickit ur "den där jävla groggen" (en papperskorg full med san franskrisko) jag har tjatat om hur dååååliga alla är :). jag har blivit hatad för min fylledialekt. jag har haft hissfest. jag har varit på efterfest. jag har pratat engelska. jag har myst. jag har pussat alla mina vänner. jag har lekt på scenen på sittningen. jag har sjungit i mikrofån (varsågod jim). jag har skrattat hela helgen. jag har insett att det är sjukt mycke människor som bryr sig (tack alla) och mycke mycke mer..
men framförallt... jag har haft jävligt roligt. tack alla människor som förgyllde helgen och det är många, allt som hände kan som vanligt inte nämnas här och det skulle inte ens få plats.

söndagen tog smällen iaf.. värsta bakfyllan nånsin men det var det värt.


igår var det engageradsittning och det var hur skoj som helst, kom i rätt sällskap och en spännande kväll hade jag framför mig. ellen och frida, ni är för bra :) nominerad till årets fylla blev jag också. haha, hade jag inget aning om, lite skoj. det där skumpartyt har inte bara satt sina spår i mitt bakhuvud, haha!
kvällen var skit rolig om man räknar bort vissa saker, inget som ska nämnas här. full och glad var jag och efterfesten var rolig.

min tränare hemma i motala ringde också och ville att jag skulle komma hem och spela med dom hela sommaren, dom är i kris. så tråkigt att höra.. foten kommer ju iofs inte hålla men ändå. kul att han ringde.

längtar mest till lördag nu, beachparty och grillning på schemat.

jag var så trygg i dina armar då, men nu då?

fan att jag känner såhär. hatar mej själv för det och jag hatar dig för det du gjort! det gör verkligen ont i hela mej. hur förlåter man såna här saker, kan man ens gör det? jag har inte en aning. kommer jag klara av det? allt är bara för jobbigt på den fronten just nu. mer tänker jag inte skriva här. kärlek är det bästa och värsta som finns.

ta hand om dom ni älskar, att se dom ledsna måste vara det värsta som finns?
ciao.

???

saker jag aldrig trodde hände.. det gör så förbannat ont.

"you´re in my heart!"


men nu jävlar är det kvastkamp. och roligt ska vi ha, enbart grymt jävla skoj!

och så var man hemma från gotland, sliten men glad.

absolut gotland uppfyllde sina förväntningar. mycke hände och mycke stannar där :)
helgen innehöll bland annat: buss och båt fest, white russian i mängder, motalaåterseenden, takfester, visbypromenader och vilse va vi vissa ggr, sjukt mycke flum, skratt, kissglasögon, dans, förstörda sängar, nära döden upplevelse (blev räddad av att jag aldrig kan vara tyst), nya människor, sittingar, sång (eller ja skrik), lekar, nya vänskaper, fyllekommentarer, kidnappningar, sömnlös lördagsnatt, strandmys vid elden, fast tejpad i både stol och träd, obefintlig röst, alkohol i allt förstora mängder, skandaler och mycke mycke mer men som sagt inte mycke som ska nämnas här, tror inte ens allt får plats.

några citat kan jag nog allt bjuda på:

anna: vi går till framsidan.
vickan: nej, jag gömmer mej för "..."
anna: men vem letar du efter då?
vickan: "..." (samma person som jag gömde mej för)
hmm?

jessie: det ända killen behöver vara är ju trogen, sen är det ju upp till tjejen att svälja det mesta.
jessie är allt blond ibland.

staffan (som deckade flera timmar innan jag kom och skulle lägga mej) vakna: fan vad pissnödig jag är!
han drar med hela våningssängen när han skulle ner och jag som var dukig? och skulle försöka bädda var nära på att dö, men dog nästan av skratt istället. staffan vänder sig inte ens om och fattar vad han gjort utan går och pissar.

johan: om är en full människa på gotland och har problem, sök då till vc-entrepenör så hjälper vi dig. detta citat med vissa ändringar höll ett tappert gäng upp hela lördags natten/morgonen.

vickan: jag måste prata med anna, hon är ledsen
anna: är jag?

vickan sittandes på taket: takfest, vad då jag har inte varit på taket?
oops! dålig koll?

nej, mycke mer ska nog inte sägas.
hem kom jag iaf med en obefintlig röst och en stukad fot men glad och nöjd, dock väldigt väldigt trött och nu (kanske) jag har tagit igen mej. imorrn börjar ju en 4-dagars festhelg igen. blir skoj!

men mest av allt hade jag viljat stanna några dagar på gotland och levt livet.

lite kort att avnjuta:
                        

absolut gotland, here we come!

och så var det äntligen dags att åka. allt är packat och väskan är allt för tung för att jag ska orka bära den utan att gå av men det är det värt. nu längtar jag till inget annat än min white russian och att klockan ska bli fem. bara en lektion kvar sen är det dags.
kommer bli en spännande helg, hehe..
here we goo..

johnny nash= yeeeaaaahhh! :)

take care. jag ska iaf försöka så gott jag kan.
ciao..

ett litet tips!

nästa gång du kokar potatis, gå inte hemifrån och låt kastrullen stå på högsta värme i ungefär en timme. vattnet kokar bort och potatisen och kastrullen blir förstörd.. och har du inga korridorsvänner som håller koll så kan du bli av med ditt och andras kära hem! så kom ihåg, minnet sviker en ibland i alla hast :)

snart är det dags..

helgen har varit kanon, capsen i fredags blev väldigt lyckat med roligt folk, kåren var spännande med ett oväntat samtal och bodyshots men skojiga människor, tokigt tokigt. lördagen var jätte skön med beachvolleyturnering. 0 poäng fick vi men vi kom inte sist för matchen om sista platsen tog "huvudfaddrarna" eller hur emil :) min kära david vann ju skiten och jag fick pris av honom, tack ;) haha. du är så rolig du!... kvällen spenderades med mat i lokalen och avtackning. det var väldans trevligt tyckte jag. kåren resultera i allt för många jäger och tequilashot och ganska många tokiga fyllekommentarer som jag skrattat ordentigt åt dagarna efter, men det får man bjuda på. skönt helg måste jag säga.

nu längtar jag mest till torsdag och abslout gotland. då är seminariumet avklarat och jag får åka bort och bara ha kul med allt skoj folk, stefan och alla ska ju med från halmstad med, kommer bli guld.

klippt mej har jag också gjort, niice niice!
det är snurrigt uppe i huvudet. jobbigt jobbigt! och jag är glad över att mina vänner finns.
annars är jag lika glad som vanligt.. och det gillar jag. wiii..

jag får sån härlig känsla när jag lyssnar på "för kärlekens skull" med ted. me like...

det är väl snällt att jag ger dig nåt att skratta åt.. :)

kanske ska plugga lite till så jag blir v med lite av ångesten, men nej, ska nog kolla tv. jag är trött och har ont i huvudet och vill sova.. jag älskar att sova..

 lite kort sen capsen och beachvolleyn.
           


take care. ciao.

valborg och annan skit enbart!

har nog upplevt den mysigaste och roligaste valborgsmässoafton på länge. blev häng med vin, mat, ost och kex uppe hos johanna med elin och pärlan för att sen fyllas på med lite annat skojsigt folk. hur mysigt som helst. vi skulle ju faktiskt bara dricka lite vin, eller hur brudar :) sen bar det av till kåren och det va grymt skoj med bodyshots och dans. underbart! fick ju även veta vad jag gjort när jag slog i huvudet.. abbes kära vän hade kapat mej, tokiga stockholmare. haha!

annars har dagarna mest bestått av skola, häng, många köppar kaffe på skafferiet, fotbollshäng med tokiga unitedfans hos dado och lite myspys.

annars går allt i bergodalbanna... pärlan räddar mej många ggr. alla andra söta också, ni vet! man märker också att det finns så många människor som står bakom än även hur bra kompisar man är, det är så otroligt skönt att veta.

imorrn ska stygnen bort och jag ska klippa mej, tjoo! sen är det caps på kvällen som vi står för, ska bli skoj. lördagen är det avtackning och då blir det volleybollturnering för att sen ha finmiddag i lokalen och dricka lite vin. pärlan och jag ska även laga maten till oss, ska bli kul och spännande, haha.

underbara mornar får man tacka för..

annars är jag bara fruktansvärt arg på mej själv och trodde inte detta om mej, vad är det för fel på mej. jag är svag!
ta hand om varandra därute, man kan sänka en annan människa så lätt.

mr m, du är en grymt bra kille.. skönt att veta och prata. ta hand om dig nu.
puss och ciao.