vardag med plugg och skratt!

kom precis hem från mys hos jessie med vickan och pärlan med god mat och mycke skratt till ett visst tv-program, haha.. söta vi är!

annars så mår man bra.. mycke plugg men det är kul så det känns faktiskt bra!.. kanske lite mycke att lära sig på så kort tid!.. men vi får hoppas det går bra på lördag.

för sen är det feeeest på tullslätta. alla mina älsklingar kommer från lite här och var, lovely. tobbe ska firas in i vår kära korridor!

fått höra saker som nån aldrig sagt till mej förut.. värmande och det gör mej glad.
annars så finns det andra saker som glädjer mej också.. jag gillar det! haha..

nej, kan det blir lördag nu, runt fyra så jag får ha tentan avklarad och att jag får umgås med mina kära vänner.

motala tisdag-söndag... ska bli såå skönt att träffa vissa människor!

nej, nu ska jag krypa ner under täcket i mitt typ 10 gradiga rum.. imorrn får jag äntligen värme! tjooho!


minnen från helgen! fick oss ett gott skratt när vi såg bilderna idag..




galnaste jag varit med om.. tokiga BYZ grabbar!

helt sjukt galen oväntad fredagskväll/morgon! haha tokigt.
vi började här jessica, pärlan och jag och myste.. sen vi gick till jocke där det var fest. hade sket kul där.. mycket trevligt folk! sen var det dags att gå till palace och byz spelning. vi gick allihopa och suckade när vi såg kön innan vi insåg att vi visst gick in i VIP-kön, tokigt! där inne var det galet skoj och byz var kanon bra, bara för jävla trångt! dansa och tjoa och tjimma hela kvällen..

sen var det dags för efterfest nummer ett efter lite hängde och rappande :) utanför palace.. haha. det bar av till simon och två flaskor sprit och mycke fest och musik, min kära tobbe trodde vi satt utanför när vi var på våningen ovanför sorry tobbe, hehe!. den snälla och gulliga managern blanda den kanon goda groggen till mej och sen var det fart på´t igen. där hängde vi och festa tills det var dags för efterfest nummer två på first hotel. där blev det tokerier.. mer för vissa eller vad säger du :p.. haha! oväntat slut på den kvällen efter mycke drömmande innan kvällen började för vissa, haha! på hotellrummet var det fest, mycket snack och det var riktiga härliga killar med fötterna på jorden. mycke dricka och mycket trevligt sällskap blev det!
kommer minnas denna kväll länge länge. tack pärlan och jessie!

dock på vägen hem runt 7 tiden så var det väldigt väldigt isigt så vickan ramlar så hårt att hon inte har nån känsel i sidan på låret hela dagen efter :) men jag är van. haha, inte så farligt.
men klantvickan tappa mobilen i toan så just nu springer hon runt med en kär gammal stenålderns 8210.. men imorrn får jag en ny.. göttans! sånt som händer alla här i livet.. hehe!

var så sjukt jävla dålig igår.. när jag väl blev nykter så fick bli en lugn kväll för mej och jessie. åkte hem tidigt från festen och sov.. och tur var väl det misstänker jag! jag låg bara och log efter våran fredags kväll ändå... lovely!

idag har jag mest lagat mat åt tobbe :p och tittat på film med korridoren, skön söndag med mycke snö så den första snöbollen blev tillägnad tobbe..
imorrn blir det plugg plugg plugg typ...
på tisdag ska pärlan och jag till jessie och kolla svt :p hahahaha!

tobbe.. your my hero :)

nicklas, tack för allt.. det finns en anledning till att det var dig jag ringde.

snart bär det hem til motala också ska bli skönt.. sen är det mer spännande saker som händer i februari... i löööv!

gonatt alla.

tankar.

"kom inte för nära..."
det är nog helt enkelt så.. och det är inte bra!







idag har jag läst saker som berör mej.
jag bryr mej om dig, och du vet inte ens att det är dig jag pratar om och jag visste inte att jag brydde mej.

fest och en sjukt galen efterfest!

sittningen i lördag var en av dom bästa jag varit på.. tack snesteg och kissis. kanon bra! myspys här hemma med pärlan och anna innan. love you girls. mellanfesten hamna vi här, som vanligt men alltid lika trevligt. kåren var kul också, var inte så full dock, men hade skoj ändå trots att det var många jag fick trösta. men allt för mina vänner!
efter kåren var det dags för käk med pärlan, rickard, patrik och mårten. det va skoj! haha..

sen bar det av på efterfest för mej och pärlan. sjukt mycke folk hos nån jag aldrig sett förr.. alex spara ju två öl till oss :) så sött så. det var skit kul att vara där och det är inte varje dag ari da silva vill gå hem med mej, slipa lite på engeskan också :)

sen när klockan slagit typ 6 så var det dags att gå vidare till alex med simon och pärlan och mårten som anslöt lite senare. där kom min fylla för kvällen, jäger på jäger på grogg på grogg. men det var riktigt skoj.. tokigt folk, me like. haha.. kl 10 kom vi i sängs i mårtens korridor. och var nog inte nykter förns på kvällen för den riktiga bakfyllan kom idag.

igår var det korridorsbio här med håkan, jenny, tobbe anna och mackan. hur trevligt som helst. tur att jag somna till den andra filmen, dåligaste dom nånsin sett. :)

förra veckan handla mest om fest och alkohol medans denna ska handla om plugg och vänner. ser mest bara framemot fikan med allas våran snesteg och att förhoppningsvis få åka och rida. ska till vårdcentralen också, hoppas på bra nyheter om min fot men det är nog inget att hoppas på egentligen. på fredag blir det dock palace och byz och lördag finns det flera alternativ också.. kommer bli en trevlig helg som dom flesta andra!

sofia, nu har godispåsen stått i två veckor.. och den är inte slut än. miss you baby!


jag saknar dig hur mycket som helst, det vet du!


ta hand om er och era vänner därute!

livet kan förändras helt plötsligt

livet kan få en häftigt vändning och det får en att tänka efter hur skört och värdefullt livet är. ta hand om det och njut.. och se till så dom du bryr dig om vet det... helt plötsligt kan något förändras. 
tänker på er!




anna, jag kommer alltid stötta dig, i vårt och torrt! du är starkare än du tror, jag vet det!

alkohol och inte alkohol!

torsdagens caps var kanon skoj! folk köpte overaller och dom var ni sååå söta i :) dans och caps och söta människor förgyllde kvällen! vi kom till puben vid 23:40 och så mycket sprit vi drack där är illa. dom 20 minuterna drack vi alldeles för mycket. hehe, resten är ett minne blott. anna, du och jag mot världen (spriten) :)

fredagen börjde ganska segt men det löste sig till slut, vi piggna till och gick på sittning där vi både dansadee på scen och sjöng våran låt. fick själv en egen lambo, tills dess hade jag bara druckit vatten men om hela sittningen skriker så va fan. det var det ändå jag drack förns halv 10. 3 öl blev det och jag är så nöjd. hade så skoj ändå..

idag är det städning av mitt rum som gäller och sen är det finsittning på gång. ska bli jätte skoj.
anna, tänker på dig. du klarar detta, ja finns alltid när du än behöver!

jag kanske ska åka hem på tisdag.. hmm? svårt val faktiskt.. det märks med tiden!
sofia, detta ska bli spännande. :)

saknar dig!

puss och ha en bra lördag alla. 

sunshine

igår blev det lite fest ändå och grymt kul var det.. förfesten på smålandsgatan hos jennie var hur kul som helst med hur mycket sött folk som helst. palace var sket skoj, basshunter var ju där :) anna och resten av folket igår, tack för en grym kväll! tokig efterfest med hehe...

jag tycker det är så tråkigt att läsa och läsa och läsa. kan ju nte koncentrera mej. sjukt! men det måste gå.

ikväll är det caps igen och mer trevligt folk ska dit så kommer bli skoj. imorrn och på lördag är det sitting, hur kul som helst kommer detta bli.


jag är stark. jag går vidare och mår enbart bra av det. i lööv :)

ta hand om er där ute..

lurad.

grundlurad igen. eller?
nu måste jag vara stark och säga ifrån. jag ska stå på mej, jag har inte gjort nåt fel.

och så har man förlorat vänner på vägen, inget är värt det!

jag har tappat förtroendet för människor helt nu och det är inte rätt.



den uppskattning jag fick igår är det bästa som hänt på länge, tack!

letting go.

"if you feel like letting go.
when you think you've had too much of this life... well hang on."

ingen ska få mej att må såhär! aldrig igen..
en stor känsla av hopplöshet har dragit över mej och jag orkar inte!

hemgång nästa vecka, skulle tro det.

haft upprop idag, vi får se hur det går.
ikväll ska man orka med caps och lekar med massa nya studenter, skönt att träffa nytt folk med vart ska jag få energi ifrån? får hoppas det är en knuff i rätt riktning iaf.

sofia, saknar dig mer än nånsin.
jessica, du är värd allt det bästa här i världen, så bra människa som du är.
anna, så glad att du finns!

det ända jag vill är att veta sanningen, är det för mycket begärt?

"i tear my heart open, i saw myself shut
my weakness is that i care too much
my scars remind me that the past is real 
i tear my heart open just to feel"..

...

det ända jag vill just när är att åka hem till den person som betyder mest!.. här finns inget!


jag trodde detta var över men det ända du gjort är ljugit, trodde inte detta om dej och det var fler som inte trodde. och du är bara ännu värre..
peter, tack. betyder mer än du tror!...

tack tjejerna för en asbra kväll för övrigt, singstar och dansmatta gjorde allt, okej, kortspelet också. ni är bäst!
pärlan och anna... jag finns här när ni än vill!



skola, nollning, kalmar.. vad är det egentligen?



fuck it...

vänner!

vänner är det mest betydelsefulla i ens liv och jag är så glad att jag har dom jag har!

"din uttåtriktning och socialitet eller va man nu säger, har hjälp mej mycket.. kan liksom vara mej själv och slappna av med dej"
det värmer frukansvärt mycket att höra detta och veta att man hjälper någon i livet, att man behövs. tack för att du finns, anna! du är betydelsefull för mej!


annars så har jag haft mina första dag i kalmar på länge och jag trivs.. skönt att träffa anna, jennie och tessan. jessie och jag handlade på netto (pissaffär, jag fick inte min falukorv)..
annars har min eller rättare sagt oskars mammas cykel blivit stulen.. piss och jävla skit aparsle! men jenny och jag löser väl detta nu med en ny cykel.. träligt som fan bara!

imorrn är det fest med några av mina pumor.. anna, anna jessie och tessan.. det laddas upp med vin, singstar och dans.. blir galet skoj hos anna, sen bär det väl vidare på fest, inte bestämt vilken än, det löser sig då.
fadder möte imorrn med kl 12.. spännande med nollningsvecka nu också.

haft en skön hemmakväll själv, så skööönt! men nu ska jag nog sova snart
gonatt världen!

till dig!..

"dagen kommer, dagen går och jag hoppas du förstår att jag inte klarar mej utan dig.
o jag drömmer om ett liv som du inte ser, jag ger dig allt.."

någon skrev detta till mig en gång.. för längesen!



skönt att träffa min pumor så det är inte sant.. skönt att vara här, men saknar redan det som finns hemma, jobbigt!

tillbaks till kalmar då!

idag bär det av vid 12 typ.. har så sjukt mycke grejer.. orka bära allt, nej. tur att tobbe kommer och möter mej så jag slipper bära allt själv :)

nu är det uträtt mellan dig och mej, skönt! tack...

idag ska jag och tobbe få fläskfilégryta av jessie.. sen ska jag träffa mårten.. ska bli sköönt! annars är den stora dagen på lördag när jag får träffa all mina pumor igen..

lösa problem..

just det..  nu ska det redas ut saker! tänker kolla båda versionerna. så är det bara! igår var jag för arg för att ens kunna tänka klart typ men idag känns det mycket bättre.. bra va :) så nu ska det tas tag i saker, väldigt dumt och missuppfatta varandra och bara gå och vara osams, nej tack!!

idag är jag glad. tack för denna eftermiddag jonas!

just det!

börjar längta efter kalmar nu och mina VÄNNER där! ska bli skönt att träffa er. speciellt jessie, anna, mårten, jenny och tobbe, för hemma sågs vi aldrig tobbe. hehe! och alla andra också då, ska bli skönt att träffa alla igen.
idag ska det lånas lite böcker på bibblan, luncha med jonas, fixa med alla grejer som studielån och bostadsbidrag och mest bara vara!
imorrn bär det ju av till göteborg en sväng, eller landvetter rättare sagt för att sen åka hem igen, hehe!

saknar min sofia ovanligt mycke nu!... snart fyller du ju också och så måste vi ses.


puss och hej!


vänner?

mm, just det.. vänner? jag vet precis vilka som INTE är mina.. fy fan säger jag bara! det gör ont men ni är ingenting i mina ögon längre och framförallt inte DU!

tobbe.. du visar verkligen hur en vän är. tack världens bästa! du finns alltid i mitt hjärta!

då var det snart slut..

.. på vistelsen i motala för denna gången. är nöjd och det har varit skönt att vara hemma lite. jobbat massa iofs men det har ju hänt grejer, minst sagt! vissa väldigt oväntade men det klagar jag inte på och andra saker är som vanligt men det är jag otroligt glad över.

nyår blev överförvantan och jag hade det bästa nyåret nånsin! tack allihopa som var på festen. maten var kanon och sällskapet som var en massa gamla vänner, nya vänner och så klart mina bästa. självklart får man fortfarande höra om den första buffalon som självklart skulle tas av mej! underbar kväll!

sen kunde jag ju fått spela inomhusfotboll om inte min fot fortfarande varit paj, tabletterna hjälpte inte så nu får jag åka till doktorn igen! men fy vilken ångest jag hade på läktaren, vill så gärna. sen kommer en gubbe fram till mej och vill få mej att gå till bk tinnis om jag skulle flytta hem, coolt :) igår ringde han och tjata om att jag skulle spela cup med dom den 18-19 januari.. kul att dom vill ha med mej men fotfan funkar inte så..!

det blev utgång i lördags efter den årliga borencupen och efter en vecka på dessa osköna bänkar i sporthallen, men det hör till januari varje år. alltid lika trevligt men gud vad ont jag hade i rumpan efter tolv timmar på en träbänk i lördags. men jag tjäna ju 660 spänn på det.. haha, när man tippar resultat på matcherna så är det nog bäst att utesluta mej grabbar.. haha, vann fyra ggr i rad och var sjukt nära lika många ggr. det var verkligen skit kul! men utgången på kvällen blev riktigt riktigt skoj, först hemma hos nicke men 3 grabbar till och kamasutra memoryt.. haha, det fick fart på mej som var riktigt seg. harrys var skit kul och det är nog första ggn bror har fått supa ner mej haha! riktigt lyckad kväll!

just nu har jag insett att ni alla är precis likadana, även hur bra ni verkar så sviker ni tills slut. alla vi har bevis på det. tyvärr!

snart börjar skolan också.. måndag.. sen är det nollning hela veckan också.. ska bli skoj som attans! på torsdag blir det kalmar.. skulle kunna åka just nu faktiskt.. har inget att göra ändå, men på onsdag ska jag och oskar skjutsa fredrik och emma till landvetter för dom ska till thailand. skulle gärna följt med dom!

saknar många nere i kalmar nu.. men när jag åker ner igen kommer jag sakna många här hemma!..sånt är livet.

puss och hej!