mycket händelserik helg.

händelserik helg kan man nog minst sagt säga!..
i fredags var det fadderutbildning, sittning och skumparty som gällde. var riktigt skoj alltihop. lilla jag halkade runt rätt rejält på dansgolvet och slår i huvudet och inte märker att jag blöder hejdlöst tills vissa bargeneraler kommer och tar hand om mej och skjustar mej till akuten för att sy mig i mitt lilla bakhuvud.. men fan så skoj vi hade, anna och jag. klockrena kommentarer och mycket mycket skratt. haha..

sköterskan: svimmade du av eller har du minnesluckor?
vickan: nej, inte alls, jag mår bra.
sköterskan: men vad hände då?
vickan: det minns jag inte.

vi hade så grymt kul på akuten så det var det roligaste på hela kvällen, men det är fortfarande skumt hur jag alltid ska envisas med att inte ha ont när jag faktiskt slår mej rejält. en rejält bula och tre stygn resultera kvällen i.
tack för denna kväll, anna. detta lär vi minnas läääänge. haha!

utbildning igen på lördagen men jag gick hem tidigt och vilade mitt lilla huvud, dukigt gjort.
sittning igår igen, skoj som attans, mellanfesten var också grymt. kåren var också lika skoj.. var relativt nykter och försiktig som aldrig förr. men sen hände det nåt, inte vet jag men det va inte kul iaf. träffade refic, tim och martin och gick på efterfest på 19 och det va riktigt skoj, haha.. alltid kul att lära någon svenska!

idag har vi varit på kalmar-dif och roligt att dom fick vinna kalmar. sen bjöd staffan på lyxmat och nu är det väl dags att sova antar jag!

kan bara inte förstå hur man för 3 veckor sen var älskad och uppskattad för att nu bara vara nåt man inte bryr sig ett skit om och är elak emot. förstår inte hur ngt bara kan vända sådär när man inte ens gjort nåt fel. och det gör så förbannat ont. 

det var såhär mycket jag var värd för dig alltså? trodde du ville mej bättre...

imorrn är det valborg och vi får se vad som händer... nåt skojjisgt iaf. hade ju mina funderingar och planer innan inatt men dom kan man väl slänga åt helvete?

ciao.

hmm? vad gör jag för fel?

grym kväll och relativt nykter med en skojsig sittning! och så förstörs allt med att jag får skit för nåt jag verkligen inte fattar nåt av. kan nog be om ursäkt för en sak som du var arg för -> ska aldrig mer försöka hänga och ha kul med dig igen. ska inte försöka ge detta nåt mer.. och nej, du kan inte lägga över detta på mej.. var sen påväg till en viss fest men så möter vi refic som har med sig min kära gamla martin från motala som räddar min kväll.. haha, finnar kan inte svenska :) tack alla. och nisse.. sluta!

tack alla för ikväll.. framförallt pärlan, elin och johanna (trots att du decka tidigt, hehe).. love you girls! kvällen har varit grym och det finns många som förgyllt den! sååå taaack :)

det ända jag har och säga är att du kan aldrig lägga detta på mej. så stå för vad du faktiskt är och att du kanske känner nåt, inte vet jag. men jag vet att jag tar inte det du gör ikväll.. 

ciao.

spriten har anlänt!

..och det ser så gott ut på mitt golv, nu längtar jag till ag och kvastkampen ännu mer.. detta kommer bli så bra. men jag börjar få ångest för att det snart är sommar, har det nånsin hänt förut? nope, skulle inte tro det men finns ju en speciell anledning till det också som jag inte haft förr. vill inte åka härifrån och vill verkligen inte vara borta från människorna här så länge, speciellt vissa! men men, mixum förgyller... eller inte! bara njuta av tiden nu..

har precis varit ute och hälsat en snabbis på min kära militär som är så duktig och gör sitt jobb som han klär så bra i! det gjorde mej väldigt glad.. bästa kramen nånsin..
imorrn är det fadderutbildning på g och sittning för att sen bege sig till kåren och skumpartyt, kommer bli kanon skoj denna helg. lördagen blir det sittning igen tydligen och kåren.. pärlan och jag har ju våra kära hattar att strosa omkring i. kommer bli en hel helg med miss pärl.. lovely! åhh så kul allt är.. hehe!

jag är förälskad i min nya mobil, kan det inte bli 8:e maj så jag kan få använda den på riktigt. gillar mina impulsköp ibland, men inte alltid tyvärr. och så undrar jag varför jag inte blir frisk (fast jag är inte sjuk)? ska ju sluta med pencillinet nu.. skumt, bara käka mer då!

du kan vara saknad.. och söt! du klär i det du gör och det gör mej glad.. längtar till lördag.. puss till dig!

ska sova så det blir morgondag snart, fotboll och sol nere i vallgraven med massa söta människor hela dan imorrn.. såå braa! rosie thomas, sophie zelmani och james morrison.. me like!

ciao.

inte nu igen!

jävlapissskitapa! inte nu igen, det gör ju såå ont.. en pencillinkur till då! och kul men eximination imorrn.. kan ju knappt gå.. PISS!

helgen bestod mest av en grymt kul, flumig och galen promenad med staffan och tobbe med innehållande väldgästning, galet mycke skratt, sång, motvind och mycket gång i tre timmar på fredagen för att avsluta med riktigt god mat och film med grabbsen! såå skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.

lördagen spenderades med vicky på stan och i domkyrkan! (flumigt) och med att pussa främmande killar på kinden för nån pöängsamling, hehe.. lite skoj! sen blev det lite häng för första ggn på länge med annapanna, helt okej för att avsluta med jobb på kåren, i entren och baren, grymt skoj, får bli snart igen. hemma vid 5 och vakna fyra på söndags eftermiddagen och gick upp sex, myspys.. givande dag med lite våldgästning hos vicky och häng på tobbes rum med staffan!

annars har det kommit fram att liten och len används som drinkpinne, usch simon.. vilket hån! hahahaha!
slaget i huvudet sen förra lördagen gör fortfarande ont och det är lite komiskt.

du kan vara typ sötast när du är ynklig! :) puss puss puss puss..
"i can see clearly now when the rain is gone!"..

plugga nu, seminarium imorrn om jag kan ta mej dit. och sen mest längta!
ciao..

nu vänder det..

veckan har varit kaotisk men nu vänder det och vi blickar framåt och njuter av livet! jag ska bli mej själv igen..
idag har tobbe och jag mest flummat, först på biblan, sen hemma och framför tvspelet som jag inte alls var nån talang på men ett gott skratt gav det iaf :) lugn kväll idag, ska bli så skönt.. ingen alkohol och sova tidigt, ska bli skönt, nog allt för längesen det hände! imorrn ska jag visst jobba på kåren, skoj skoj. har ju pratat om det ett tag så ska bli kul.. annars händer det lite andra intressanta saker imorrn som förhoppningsvis går kanon bra!

hoppas du får sket kul ikväll, men det tvivlar jag inte på. tycker om dig sååå.. hörs snart! puss puss

nu ska jag tydligen gå till berga, tjo!

ciao.

att komma till insikt..

trevlig kväll igår som fick mej att inse vissa saker:
..att jag verkligen bor med världens bästa människor, tack tobbe, staffan och jenny!
..att en människa inte inser vad denne gör med mej.
..att missförstånd kan förstöra en människans värld.
..att dom senaste dagarna skötts helt fel från många håll.
..hur viktigt det är att faktiskt lita på nån.
..hur viktigt det är att lyssna på andra människor.
..precis vad som är bäst för mej i detta läge.. men att jag aldrig kommer göra så.
..att jag inte är mig själv just nu för fem sekunder.
..att jag inte har en aning om vad som hänt senaste dagarna på många plan.
..att man måste bryta ihop ibland för att sen komma tillbaka starkare.
..vad jag känner.

annars hade staffan och jag ett väldigt trevligt samtal på puben.
längtar till ag och alla tokiga upptåg som närmar sig med stormsteg, lovely!

ciao.


dagen..

dagen har varit bra, älskar att bara vara med mina kära vänner.. först vila jag upp mej lite för att sen åka till jessie och sola och flumma, väldans mycke, med pärlan. you save me from falling girls. annars längtar jag tillbaks till förra veckan och framförallt lördagen, helt underbar dag som inte kunde bli bättre, kan det inte alltid vara så?

aja, nu ligger jag mest och väntar och funderar..

ciao.

where do we go from here?

föreläsningen idag var jävligt intressant, men jobbig.. huvudvärk och illamående.. hoppas detta går över snart. var nog en riktigt ordentlig smäll jag fick i huvudet, men det är nog nåt jag vägrar inse, det gör andra åt mej :) ajaj.. en hjärnskakning sitter väl inte i hela mitt liv, om det nu är det, nåt är inte bra iaf.. aja, inte är jag bitter för det.
idag har jag iaf rett ut en grej sen i lördags, dåligt samvete har jag haft efter den dissen, hehe (även fast den var lite skoj, haha).. men det löste sig ju. och så gillar jag alla trevliga människor i min klass... känns som det ändå är en bra dag..
ajja, idag blir det väl inte mycke gjort, vila ska jag göra, sen mest bara hoppas...


"what have we done to
each other and tell me dear
where did we go wrong?

and it's time
tell me what you are thinking
and guide me
where do we go from here?

when love becomes sacrificing..
destination unknown"



hur ska jag göra med det andra? splittrad som aldrig.
nu ska jag vila.
ciao.

orkar inte..

jag är så trött på detta. jag är trött på mej själv och andra. jag förlåter människor utan att jag ens tror jag klarar av det, även fast jag vill vet jag inte om jag kan. jag orkar bara inte hålla på.. kan inte allt vara som förr, snälla!
lust att bara försvinna ett tag och komma tillbaka och må så bra som jag brukar göra och inte mer få bli sviken eller inte mer något tjafs med dom som verkligen betyder nåt.. jag orkar verkligen inte mer. är så trött på människor som enbart tittar på vad en annan gör och inte sig själv. att man säger en sak men tydligen menar en annan.

tack mina pumor, ni är det bästa jag har här nere! tobbe, ditt tips var nog det det bästa jag hört på länge, synd att jag är en för svag människa bara! hehe..
tack för maten jessie, nog tur att du tvinga i med det där!

annars så är det så att zander, tobbe coh jag ruuules sen i lördags, vi vet hur man dissar folk :) haha.

såhär känns det..

"but before I go
i look at you one last time
i can hear a heartbeat
is it yours or is it mine?

i look at your lips
i know how soft they can be
did they know what they wanted
the times they kissed me?

and your hands
i held in mine
now they're reposing on the pillow
will they ever miss me sometime?

i'll remember you
you will be there in my heart
i´ll remember you
that is all that I can do
and I'll remember..."

vad ska jag göra? inte en aning..
allt var så bra!

aja, motiverande med styrelse och nollningsmöte snart!

en vecka med sofia..

veckan som gått kan varit den bästa på länge eftersom min sofia har förgyllt den till tusen. vi har gjort allt det vi brukade, allt som vi tycker om. hon är bland det bästa som hänt mej och en sån underbar vän som jag inte kan sakna mer än vad jag redan gör, så är det!
vi har haft tjejkväll med vinet som vanligt, vi har shoppat tokigt, käkt ute, grillat, solat, suttit på biblan..jag har pluggat och hon har tittat på, lagat mat, myst framför tv:n, skrattat ihjäl oss och pratat både fort och som aldrig förr och mycke där till men det ska man inte dela med sig av här, hehe!

i fredags satt vi på puben och drack lite smått, hade ju tenta på lördagen. hur trevligt som helst, framförallt för att nisse och jessies alla kompisar hemifrån kom och gjorde oss sällskap. trevlig kväll där vissa var fullare än andra :)

lördagen startade bra med att jag skrev tentan som gick kanon bra, två avklarade tentor på en vecka.. kan man bli gladare? sen hängde vi lite på stan och systemet för att sen ta sig ner till vallgraven och grilla och dricka öl. låg där hela dag och bar nöjt.. fullt med folk och man kan nog inte trivas bättre i sällskapet än vi gjorde, hehe!

på kvällen var det dags för födelsedagsfest för jessie här på tullslätten. och kvällen kunde bara inte misslyckas så glad jag var.. fullt med folk från alla hörn och kanter och det var så himla lyckat. bar massa positivt under hela kvällen förutom att nisse förstörd mitt linne men rödvin så jag fick byta kläder, hehe!
sen bar det självklart av till kåren efter några om och men.. och skoj vad det där som vanligt, grymt kul faktiskt.. en kille ramla på mej på dansgolvet så jag slog i huvudet rejält och läskigt var det, kunde inte ens stå efter och där balla det väl ur.. hade skoj, men efter den smällen kanske man inte ska springa runt och tjoa, iaf inte dricka mer för att ta bort smärta.. jaja, sånt är livet. hade grymt kul iaf och tack alla som förgyllde kvällen. kunde inte blivit bättre! sen bar det hem på efterfest för att några timmar senare decka på en madrass i tobbes rum, hehe. mitt rum var ju upptaget. haha!
vakna upp med en frukansvärt bulla och fortfarande snurrig, hehe. folk droppa in i korridoren och det var dags för en pizza i vallgraven. sen lämna alla underbara stockholmare oss och det var dags att åka hem och sova bort baksmällan som smög sig på...

idag ska jag inte göra nånting, ledig en måndag, händer inte ofta. kommer nog mest gå och fundera på vissa saker.. suck!

.. och så fick jag ta tag i problemet, inte förvånad. nu får vi se hur allt löser sig.. saknar ju henne grymt.

annars är jag ledsen, jätte ledsen för det som hände. dumt gjort! aja, kan inte göra mer än att säga förlåt. och så vet jag inte mer.. du vet vart jag står!

aja, nu är det nog dags att gå upp och ringa jessie och tjata på henne att göra nåt med mej.
ciao.

jobb och dumma tankar!

jobb idag.. haha, i 2 timmar :) som vanligt på jobbet har vi inte grejer hemma så imorrn får vi jobba stenhårt istället.. verkligen synd att jag måste gå vid halv 3 :) för jag ska heem! längtar till mina brudar och så får vi ju sofia som bonus en vecka, lovely! tenta vecka nu också.. suck! ska träycka in hur mycke som helst.. fan det är så ointressant delkurs också.. men men, snart kanske den är över.. sitter mest o skrattar åt hur vi somna i lördagsnatt fulla och dana och vakna 7 på morgonen och undra vad fan som hänt och mådde piss dålig, men kul att tänka tillbaka på, hehe!

tack oskars mamma och pappa för påskpresenten, ni är för underbara!

pumorna.. ni håller mej uppe just nu när jag själv hamnar lite långt ner ibland. tack, love you all!
jag vill inte bry mej ju!

miss you soo fucking much..

nej, nu ska det nog pluggas lite till och sen börjar ju csi.. lägg dags sen, uppe med tuppen imorrn kl 5.. tjohoo!

ciao alla glada.

påskafton!

dagen igår började men en sväng på stan i lilla motala och det gick fort och kommer inte hända igen på ett bra tag. systemet var mitt stopp. sen hem för att käka påskmiddag med hela familjen, nice nice! sedan bar det av hem till oskar och sen till emma, där jutte redan anlänt.
festen blev hur bra som helst, först med lite trevligt nytt folk både från lkpg och motala! underbara människor.. sen dök 5 killar upp och det var några väldigt kära återseenden.. anders framförallt. tack tack. mycket sjungande och dansade och pussande förkom på förfesten. alltid lika skoj.
sedan bar det av till harrys och gud vad skoj. kunde nog inte seriöst gå 2 meter innan man träffa på någon man kände. alla var hemma och det var bara njuta! full och glad som jag var fick jag ju träffa martina, första ggn på över ett år. saknat dig så.. alla kära återseenaden gjorde kvällen! tack för sista dansen också emil.. "gammal kärlek rostar aldrig".. eller hur var det :) sedan bar det hem, en minnesvärd taxiresa blev det allt, haha.. inget som får nämnas här som mycket annat som hände under kvällen! ;) hehe!

tack alla för en oförglömlig påskafton!

nu har jag precis kommit hem från en promenix med martina, mycket att ta igen. sjukt mycket! men nu ska jag och oskar titta hockey och käka min kära valenciapizza!

du anar nog inte...


...ett förlåt säger mer än du tror! tack...

saknar kalmar nu och mina brudar så mycket. festen på lördag kommer bli galen. ses på tisdag bruds!

jobb imorrn.. suck! tidigt morgon men mycke betalt.. me like.
ciao!


långfredagen!

grym kväll igår, skulle ju egentligen bara varit hemma innan jag prata med bella och vi åkte till jenny och jessie där håkan bor nu också :) vin vin och vin. gott som satan och lite grillat, min fläskhare gick inte bra, hahaha! usch för fläskhare men tack pappa! hur trevligt som helst. åkte in till stan och till brygget men gick nästa därifrån direkt för att gå till lillebror och bolaget och bli bjuden på massa shot. tack bror! sen bar det av till hugo och fasen vad kul det var, hur mycke gamla vänner som helst och mycket minnen pratades det, speciellt tack till stefan.. vi ses på gotland, kommer bli grymt.. och att du kom ihåg mitt nummer, haha, coolt! sen bar det iväg till brygget igen och sedan bolaget fr mer shot, tack bror igen. sen var det mest lite fyllemat och två fulla karlar som skulle klaras av! kul var det.

ikväll när det blir mer minnen som kommer pratas. fest med jutte och gamla klasskamrater plus lite nytt folk, me like. kommer bli great. harrys lär ju bli skoj, älskar komma hem när alla andra är här också.

jaja.. sen återstår det mest jobb och plugg av denna påskvecka sen blir det kalmar igen på tisdagkväll!
annars saknar jag någon väldigt och det känns som vi måste ses snart!.. jaja.. bara 5 dar kvar! suck...



...spelar det längre någon roll
jag orkar inte slåss
det är bortom min kontroll...

jag orkar inte mer... låt mej vara!
och det värsta är pinsamma bortförklaringar som bara gör allt värre, riktigt lågt gjort!..



påskmiddag med hela familjen samlad, inte ofta.. gott med mat såhär en bakis dag!
ciao.

hmm? vad hände nu?

vad händer nu egentligen? var ju inte riktigt meningen, så här stort var det ju inte från början och nu har det gått över till nåt helt annat! blev iaf tårögd och rädd när jag läste ett blogg-inlägg nyss..
finns så mycket jag vill säga men kommer väl aldrig hända att jag gör..

inatt har jag drömt samma gamla vanliga mardröm, att det inte försvinner?

jaja, idag ska jag iaf plugga och plugga för om en vecka är det tenta och jag ska jobba nästa vecka och sofia kommer ju till kalmar och det förstår nog vi alla hur mycke jag kommer plugga då!

tack igen för att ni förstår.. och ja, det är fan rätt, dom är inte ens värda att lägga energi på. men konstigt nog gör man ju det ändå, det är ju då man märker hur mycke dom betydde, det är då man måste vara stark och stå på sig och det är precis det jag ska göra. en liten fågel viska också att det är nu man märker hur mycket dom riktiga vännerna betyder och det är så sant. tack alla mina pumor, ni anar nog inte.

min träningsvärk idag är fan inte att leka med heller, hehe!..

nej nu ska jag ringa tobbe och träffa honom typ första ggn i motala på flera år. hahaha!
ciao..

jag vet inte..

jag vet inte just nu.. det jag vet är att det faktiskt är skönt att vara hemma, få persektiv på saker och få träffa människor jag saknat!
just nu är det bara för mycke.. tänker på dom två hela tiden, på sveket och på mina förlorade vänner. tänker på vad jag vill och vad jag pallar och tål.. hmm? nu ska jag iaf åka och få lagad mat av världens bästa människa.

som vanligt så kommer jag vara pigg imorrn igen.. bara för mycke just nu.. och som grädde på moset så kan jag verkligen inte spela fotboll, kan inte ens stödja på foten nu, bara inse och bli förbannad. ingen match för mej. faaaan!

ciao..

fattar noll!

vad gör jag för fel? blir fan irriterad nu.. åhhh! fattar mej verkligen inte på vissa ibland. hur du nu uttrycker dina känslor mer än på sms så fattar jag inget och det håller inte. så är det bara...

annars har jag jobbat idag, var faktiskt skoj. kommit fram till några saker..
atta det alltid känns som det var igår jag var där..
att varje gång man är där är det nån ganska ny som är såå långsam och såå konstig och jag blir såå irriterad men börjar vänja mej nu, hehe...
att jag tycker såå mycket om sofi och mina kära chefer..
att oskar och jag är som ett gammalt gift par men tycker om varandra ändå :)..
blivit påmind om hur ont i fingrarna man får..
hur ont i foten jag verkligen har.
har gått bra idag även fast det blev övertid, inte ens svårt att gå upp halv 5 imorse. kaffet räddar mej!

nu är det fotbollsträning och jag håller mina tummar för att dom hittar nåt annat lag än krokek till matchen imorrn eftersom krokek inte fått ihop folk, så mycket damfotboll över det men men.. jag vill ju spela. men är väldigt jätte nöjd med att bara få träna!

annars så har alla kommentarer och saker jag läst värmt mej i det som är så jobbigt just nu. folk förstår och det betyder så oerhört. tack till er alla!

nu ska jag nog mest komma på hur jag ska hitta energi, kommer decka så fort jag kommer hem från träningen.. och det ska bli skönt. imorrn är det en sväng på stan som gäller och mycket plugg. hoppas på fint väder också..

i dont wanna lose you.. så nu vet du det också..

känslor är något man ska njuta av...


nu ska jag sluta vara irriterad!...
ta hand om varandra där ute.. man vet inte vad man har förns man förlorat det!
ciao..

vänner? aldrig..

..och vi vet och du vet allt tar slut
långsamt genom rummet går hon ut ...


att hon gjorde så.. i början var det mest en chock men nu går det över i en jätte våg med besvikelse och undran. vart tog respekten för bästa vännen vägen? hur kan man ens tänka tanken när hon vet allt man gått igenom? allt kanske bara var en lek? allt jag gjort för henne, spelar inte det nån roll? aldrig nånsin har jag haft tillfälle att göra så mycket för någon vän och självklart gör jag det för nån som betyder så mycket hon gjorde och vad får man tillbaka.. mm, just det.. ett stort svek. tack så mycket! 
hatar att ställa mej dessa frågor men kan inte låta bli. hon betydde så mycket och var en av mina bästa vänner, en av dom bästa som jag nånsin haft, kanske inte så konsigt att jag tar det hårt, framförallt när hon visste precis hur jag skulle känna och ändå gör hon det, det är helt oförståligt för mig. och nu är jag trött på att bry mej om henne och jag är trött på att ställa upp och bara få massa jävla skit tillbaka. tack min kära vän! trodde ALDRIG detta om dig..

och att den andra människan kan göra mej så illa igen, efter allt annat den människan gjort innan. trodde denna människan hade lite mer respekt för mej iaf, efter alla orden som som sagt till mej.. men som innan var det nog bara lögn. aldrig igen ska jag släppa denna människan in på livet. människor förtjänar en andra chans och så många denna människa fått är den inte värd en enda till, nånsin. och aldrig ska jag lita på någon..

nu måste jag rensa bort dessa två hur mitt huvud och sluta bry mej så en promenad med min kära kära vovve kommer sitta fint sen ska det pluggas och träffa nicklas...

se till att ta hand om era vänner, det är det viktigaste ni har..
ciao.

festlig helg och festligt med fotbollsmatch.

denna helg har också varit kanon, ofta dom är det nu för tiden, me like.
i fredags var det overallssitning på kåren. jag jessie, staffan och senare vicky laddade från klockan två med öl i solen, helt underbart. sittningen var sen grymt skoj med ölhäfv och lite andra skojiga lekar och så vann ju självklart KAROLIN femkampen, vi var så bra. mellanfest hos ellen och kidde.. sjukt kul det med massa roligt folk, lite seriöst snack och mycket mycket flum. sen blev det puben och sen dans på kåren, helt enkelt en grymt kul kväll. skulle ju ta det lugnt men icke, det var det för roligt för, hehe.

vaknade på lördagen inte alls bakis och tur var väl sen för vid 4-5 bar det av till vicky på för förfest och sedan till anna jönsson på singstarfest. sjöng grymt mycke och grymt illa men bjuda på sig själv ska man. mycke saker hände och vissa var fullare än andra :) kåren var lika skoj och en trevlig liten sista dans fick jag ju också!

konstigt nog var jag inte nåt bakis på söndagen heller även fast jag var sådär duktigt jätte full på festen dagen innan, hehe. bakishäng nere vid slottet med mina kära.

nu sitter man i motala och har äntligen fått mysa med min vovve. hon blir ju som förbytt när man kommer hem och lika glad blir jag varje gång. världens bästa varelse.
imorrn blir det plugg, träffa fia och lite annat smått och gott. TRÄFFA KÄRA NICKLAS SKA JAG OCKSÅ GÖRA, DIN MUPP :)
ser framemot lördag och festen med jutte som jag inte träffat på hur länge som helst. kommer bli grymt, lite nytt folk med och det skadar ju inte när man är hemma.

men mest av allt ser jag framemot att jag ska få spela fotbollsmatch på fredag, kommer vara så kul. träning på torsdag också.. fan vad kul. vilket lyckorus jag fick när roger ringde igår. men jag är ju bara dum egentligen, jag vet. foten kommer gå paj, totalt. men inte fan kommer jag bry mej förns efter, göra mitt bästa iaf!

saknar dig!

saknar min vän så mycket, riktigt jobbigt detta.. men hur ska jag nånsin lita på henne igen, inget kommer bli detsamma. fan ta dig!

tack för att ni finns mina pumor!

                  vår underbara overallsittning.

nu ska jag gosa med wilmagumman, hon tigger om det så gulligt här.
ciao.